Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pret Mesi bez Neimāra

UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēles sāksies ar grandu dueļiem.

Lielais futbols atsāksies ar Čempionu līgas astotdaļfinālu dueļiem. Jau otrdien savā starpā cīnīsies smagsvari Barcelona un Parīzes Saint-Germain. Diemžēl traumas dēļ pret savu bijušo klubu nespēlēs PSG līderis Neimārs.

Pēdējoreiz abi klubi tikās pirms četriem gadiem Čempionu līgas astotdaļfinālā. Toreiz PSG pirmajā spēlē sagrāva Barcelonu ar 4:0 un likās, ka viss ir izšķirts, tomēr atbildes spēlē pārpildītā Camp Nou stadionā notika viens no lielākajiem brīnumiem futbola vēsturē. Mača 87. minūtē Barselonai vajadzēja gūt trīs bezatbildes vārtus, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā. Izredzes, lai to izdarītu, bija teju nulle, bet notika negaidītais. Divus vārtus īsā laika sprīdī guva Neimārs, bet 95. minūtē pēdējo naglu PSG zārkā iedzina Serdži Robertu. Leģendārais mačs tika nosaukts par La Remontada (Atgriešanās – spāņu val.). Par spēles galveno varoni tika atzīts Barcelona kreklā spēlējošais Neimārs, bet 2017. gada brazīliešu zvaigzne par rekordtransfēru 222 miljoniem pārcēlās uz PSG

Diemžēl neskaitāmie savainojumi lieguši viņam parādīt pilno potenciālu. Pirms dažām dienām viņš guva savainojumu, tādējādi otrdien nespēlēs un visdrīzāk izlaidīs arī atbildes spēli. "Skumjas ir milzīgas, sāpes ir neizmērojamas un raudāšana – nepārtraukta. Atkal man kādu laiku nāksies pārtraukt darīt to, ko dzīvē mīlu visvairāk, – futbola spēlēšanu. Brīžiem jūtos neērti sava spēles stila dēļ, jo daudz driblēju un beigās tieku nepārtraukti dauzīts," pēc savainojuma gūšanas savā profilā Instagram paziņoja Neimārs. Pretējā nometnē lielas bažas ir par Lionelu Mesi. Argentīniešu superzvaigzne sezonas sākumā paziņoja, ka nevēlas atrasties klubā, un šosezon viņam ir pēdējais līguma gads. Šī, iespējams, ir pēdējā Mesi iespēja triumfēt Čempionu līgā kā Barcelona spēlētājam. PSG pagājušosezon aizspēlējās līdz pat turnīra finālam, kur ar 0:1 piekāpās Minhenes Bayern. Arī bez Neimāra klubs ir ļoti spēcīgs, līdera lomu uzbrukumā biežāk uzņemoties ne mazāk talantīgajam Kilianam Mbapē. 

Otrdienas vakara otrajā spēlē tiksies RB Leipzig un Liverpool, kas pēdējā laikā piedzīvojusi lielu krīzi premjerlīgā, zaudējot trīs mačus pēc kārtas un krietni samazinot izredzes aizstāvēt līgas titulu. RB Leipzig demonstrē lielisku sniegumu bundeslīgā un atrodas otrajā vietā. Pagājušosezon Leipcigas klubs Čempionu līgā aizcīnījās līdz pat pusfinālam, kur ar 0:3 atzina PSG pārākumu. Liverpool par turnīra uzvarētājiem kļuva 2019. gadā, tomēr šosezon klubu vajājušas traumas, it īpaši aizsardzības līnijā. Visi Čempionu līgas astotdaļfinālu mači sāksies plkst. 22 pēc Latvijas laika.

Futbols. Čempionu līgas astotdaļfināls

  • 16.II/10.III (pirmā spēle/otrā spēle) Barcelona – PSG, RB Leipzig – Liverpool
  • 17.II/09.III Sevilla – Dortmundes Borussia, Porto – Juventus
  • 23.II/17.III Atletico Madrid – Chelsea, Lazio – Bayern
  • 24.II/16.III Atalanta – Real Madrid, Menhengladbahas Borussia – Man City

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sācies Olimpiskais mēnesis 2024

Ir sācies Olimpiskais mēnesis 2024, kas norisināsies līdz 26. aprīlim un noslēgsies ar Olimpiskās dienas Vislatvijas kopīgo vingrojumu. Šogad dalībai Olimpiskajā dienā saņemti pieteikumi no 41 pašvald...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi