Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Real un Chelsea sper soli pretī Čempionu līgas pusfinālam

UEFA Čempionu līgas turnīra futbolā ceturtdaļfinālu izspēli otrdien ar uzvarām izbraukuma mačos uzsāka Spānijas komanda Madrides Real un Londonas Chelsea vienība no Anglijas.

Pārliecinošāko panākumu izcīnīja Real, kas ar 3:0 (0:0) izbraukumā pieveica iepriekš vairākus pārsteigumus sagādājušo Kipras komandu Nikosijas Apoel.

Uzvarētājiem divus vārtus guva franču uzbrucējs Karims Benzemā, kurš 74.minūtē atklāja rezultātu, bet jau kompensācijas laikā arī panāca 3:0. Savukārt vēl vienu reizi precīzs bija brazīlietis Kakā.

"Esmu priecīgs, jo mana komanda maču uztvēra pietiekami nopietni un dominēja mačā pret spēlētājiem, kas mums sagādāja pietiekoši galvassāpes," pēc mača izteicās Madrides kluba galvenais treneris Žozē Mourinju. "Viņi mums radīja grūtu dzīvi ar savu fantastisko taktiku un komandas garu."

Tikmēr Chelsea ar 1:0 (0:0) pārspēja Portugāles vienību Lisabonas Benfica. Šajā duelī vienīgo reizi ātrā pretuzbrukumā pēc brazīliešu pussarga Ramireša centrējuma kritienā guva Kotdivuāras uzbrucējs Salomons Kalū.

"Mēs spēlējām kā komanda un tādos brīžos uzvarēt ir daudz vieglāk," izteicās Kalū. "Katri gūtie vārti ir ļoti svarīgi un esmu ļoti priecīgs, ka man izdevās iesist."

"Mums ir jāpaliek mierīgiem, jo bez šaubām, ka mūs vēl sagaida grūts atbildes mačs," stāstīja Ramirešs, kurš iepriekš pārstāvējis arī Benfica klubu. "Mums jāpaliek uz zemes. Vēl ir 90 minūtes un mēs tajās nevaram spēlēt pārāk viegli."

Zīmīgi, ka tieši Benfica bija vienīgā no šīm četrām komandām, kuras sākumsastāvā laukumā neizgāja neviens Portugāles futbolists.

Pārējās divas ceturtdaļfināla pirmās spēles tiks aizvadītas trešdien, kad Francijas komanda Marseļas Olympique tiksies ar Vācijas vienību Minhenes Bayern, bet gaidītākajā duelī pašreizējā UEFA Čempionu līgas čempionvienība Barcelona no Spānijas izbraukumā samēros spēkus ar Itālijas spēcīgāko klubu AC Milan.

Savukārt ceturtdaļfināla atbildes mači norisināsies 3. un 4.aprīlī. Pusfinālā, kas notiks aprīļa vidū un beigās, iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi