Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Spēcīgais lietus nerada draudus sekmīgai Latvijas-Andoras mača norisei

Otrdienas spēcīgais lietus nav radījis būtiskus draudus Skonto stadiona zālienam un sekmīgai 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēles starp Latviju un Andoru norisei, noskaidroja aģentūra LETA.

Abas vienības Skonto stadionā otrdien tiksies plkst.21.45. Pirmsspēles dienā tām bija paredzēti treniņi tieši mača norises vietā, tomēr tie tika pārcelti uz citurieni. Latvija nodarbību aizvadīja Slokā, kamēr Andora - stadionā Arkādija.

Kā aģentūrai LETA atklāja Latvijas Futbola federācijas Komunikācijas nodaļas vadītājs Ilvars Koscinkevičs, šādu lēmumu, izvērtējot aktuālo situāciju, pieņēma Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) komisāre kopā ar laukuma ekspertiem.

"Mēs rūpīgi skatījāmies laika prognozes un jau iepriekš zinājām, ka spēles dienā laukums būs pielijis. Ņemot vērā, ka gaidāms ļoti nopietns mačs, UEFA pārstāve kopā ar ekspertiem nolēma pirmsspēles dienā treniņus Skonto stadionā neaizvadīt, lai laukums būtu gatavībā tieši spēles dienā," sacīja Koscinkevičs. "Neskatoties uz lietavām, kādas ir otrdien, tām nevajadzētu traucēt spēles norisei. Laukums šobrīd ir gatavs mačam."

"Bažas, ka spēle varētu nenotikt, nepastāv," uzsvēra Koscinkevičs.

LFF pārstāvis arī izteicās, ka šogad Latvijā lijis daudz un Skonto stadionam slodze bijusi liela, tāpēc pirms Latvijas un Andoras mača tas nedaudz pasaudzēts.

Latvijas futbolisti otrdien ar maču pret Andoru noslēgs Pasaules kausa kvalifikāciju.

Lai izvairītos no pēdējās vietas apakšgrupā, Latvijas izlasei šajā spēlē pietiks ar neizšķirtu. Šobrīd abām komandām apakšgrupā ir vienāds punktu skaits, bet latviešiem ir labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība. Tieši pret Andoras izlasi Latvija izcīnīja savu iepriekšējo uzvaru, pērn septembrī cikla sākumā gūstot virsroku ar 1:0, pateicoties Valērija Šabalas gūtajiem vārtiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi