Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

UEFA Čempionu līga: Atletico uzvar pēcspēles sitienos, Arsenal ar diviem vārtiem viesos par maz

Vietu UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā otrdien nodrošināja Spānijas kluba Madrides Atletico futbolisti, kuriem pēcspēles 11 metru sitienu sērijā izdevās pieveikt Vācijas komandu Leverkūzenes Bayer. Vietu turnīra ceturtdaļfinālā tikmēr nodrošināja arī Monaco vienība no Francijas.Duelis Madridē pēc pamatlaika un papildlaika noslēdzās ar 1:0 (1:0, 1:0) par labu Atletico, bet pēcspēles sitienu sērijā uzvaru mājiniekiem nodrošināja Fernando Torresa precīzais sitiens.

Astotdaļfināla pirmajā spēlē pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas fināliste Atletico izbraukumā cieta neveiksmi ar 0:1, taču Spānijas komandai šo vienu vārtu deficītu atbildes spēlē izdevās atspēlēt jau 27.minūtē, kad, mājiniekiem veicot pirmo sitienu pa vārtiem, rezultātu šajā cīņā atklāja Mario Suaress. Pirmā puslaika izskaņā spānim bija vēl viena lieliska iespēja gūt vārtus, taču viņa mēģinājums iekarot pretinieku vārtus bija nesekmīgs.Tiesa, jau cīņas 22.minūtē Madrides klubam bija jāveic piespiedu maiņa, kad savainojumu guva Atletico vārtsargs Migels Moja. Viņa vietā nāca vien 22 gadus vecais slovēnis Jans Oblaks.Pamatlaikā neviena no komandām vārtus vairs neguva, tāpēc duelis turpinājās pagarinājumā. Diezgan nervozā gaisotnē nevienai no vienībām neizdevās izcelties arī papildus 30 minūtēs, līdz ar to šī dueļa liktenis tika izšķirts pēcspēles 11 metru sitienos, kur uzvaru Atletico komandai nodrošināja Torress.Zīmīgi, ka Atletico līdz šim vēl ne reizi Eirokausos nebija izdevies uzvarēt 11 metru sitienu sērijā.Tikmēr par nelielu brīnumu neparūpējās Anglijas komanda Londonas Arsenal, kas otrdien izbraukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja Francijas čempionāta komandu Monaco. Divu spēļu summā tika fiksēts neizšķirts 3:3, taču turnīra ceturtdaļfinālu sasniedza Monaco, kas viesu laukumā guva vairāk vārtus.Atbildes duelī Arsenal komandu 36.minūtē vadībā izvirzīja Francijas izlases uzbrucējs Olivjē Žirū, kuram šie bija jau septītie vārti pēdējās astoņās spēlēs, kopā skaitot visus turnīrus, kuros Londonas vienība piedalās.Otrajā puslaikā Anglijas vienības izredzes uz vismaz trīs vārtu guvumiem šajā mačā palielināja uz maiņu Ārons Remzijs, gūstot vārtus 79.minūtē. Atlikušajās minūtēs Arsenal mērķtiecīgi centās iekarot Monaco vārtus, taču tas viņiem neizdevās, kā rezultātā Londonas klubs izstājās no šīs sezonas UEFA Čempionu līgas turnīra.Monaco vienība nebija sasniegusi UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēles kopš 2004./05.gada sezonas, kad astotdaļfinālā komandu apstādināja Nīderlandes klubs Eindhovenas PSV.

Trešdien pēdējos divus ceturtdaļfinālistus noskaidros vēl divos pāros. Spānijas klubs Barcelona iepriekš izbraukumā ar rezultātu 2:1 pārspēja Anglijas čempioni Mančestras City, bet Turīnas Juventus savā laukumā ar 2:1 bija pārāka par šosezon blāvi spēlējošo Dortmundes Borussia komandu no Vācijas. Atbildes spēles notiks Barselonā un Dortmundē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi