Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Varšavas Legia pēdējās minūtēs izlaiž sensacionālu uzvaru pār Madrides Real

Polijas futbola komanda Varšavas Legia trešdien UEFA Čempionu līgas mačā savā laukumā sensacionāli nospēlēja neizšķirti 3:3 (1:2) ar iepriekšējā sezonas uzvarētāju Madrides Real.

Legia futbolistiem tikai nedaudz pietrūka, lai izcīnītu sensacionālu uzvaru, jo Real piecas minūtes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu.

Mača rezultātu jau 55.sekundē atklāja velsiešu pussargs Garets Beils, tādējādi gūstot Real visu laiku ātrākos vārtus UEFA Čempionu līgas vēsturē. Beils bumbu vārtos raidīja ar skaistu tālšāvienu. Tāpat velsietis piedalījās arī komandas otro vārtu guvumā, kad desmit minūtes pirms pirmā puslaika beigām asistēja Karimam Benzemā, kurš no 11 metru atzīmes ieraidīja otro bumbu mājinieku vārtos.

Piecas minūtes vēlāk Legia beļģu pussargs Vadiss Odžidža Ofoe ar tālsitienu no soda laukuma malas vienus vārtus atguva, bet pārtraukumā komandas devās rezultāta tablo vēstot 2:1 Real labā. Otrā puslaika 13.minūtē serbu pussargs Miroslavs Radovičs ar vēl vienu tālšāvienu panāca neizšķirtu, bet septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Tibo Mulins izvirzīja vadībā mājiniekus.

Tiesa, dažas minūtes vēlāk Mateo Kovačičs izlīdzināja spēles rezultātu, tādējādi izglābjot Real no kaunpilna zaudējuma.

Zīmīgi, ka iepriekšējā reize, kad Real UEFA Čempionu līgā nespēja uzvarēt atrodoties vadībā ar divu vārtu pārsvaru, bija 2002.gada 22.oktobrī. Toreiz madridieši izvirzījās vadībā ar 2:0, taču nospēlēja neizšķirti ar Grieķijas komandu Atēnu AEK.

Legia līdzjutēju rasistiskās un huligāniskās uzvedības Čempionu līgas pirmās kārtas spēlē pret Vācijas klubu Dortmundes Borussia dēļ Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) Polijas klubam piesprieda sodu maču pret Real aizvadīt bez skatītājiem. Līdz ar to tribīnēs bija apmēram tūkstoš personas, kuru vidū bija aptuveni 275 līdzjutēji no Madrides Real komandas, kā arī žurnālisti, policisti, apkalpojošais personāls un dažādas VIP personas.

Vēl vienā F apakšgrupas spēlē Borussia savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0 pārspēja Lisabonas Sporting, tādējādi nodrošinot vietu izslēgšanas turnīrā.

Vienīgos vārtus šajā mačā guva Adrians Ramoss, kurš spēles 12.minūtē pēc komandas biedra centrējuma soda laukumā bija precīzs ar galvu.

Dortmundes vienībai šajā spēlē nevarēja palīdzēt Pjērs Emeriks Aubamejangs, kuram Borussia galvenais treneris Tomass Tučels "iekšēju apstākļu dēļ" piešķīris diskvalifikāciju.

Ar desmit punktiem četrās spēlēs F apakšgrupā līderpozīciju ieņem Borussia, kas par diviem punktiem apsteidz Real. Trīs punkti ir Sporting kontā, bet Legia trešdien tika pie sava vienīgā punkta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi