Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Ābols: Par labu spēli punktus neviens nedod

Par labu spēli punktus neviens nedod, lai gan Latvijas komandas Rīgas Dinamo spēlētāji Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā trešdien atzīstami cīnījās pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA, uzsvēra rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.Jau vēstīts, ka Rīgas Dinamo trešdien cieta trešo zaudējumu pēc kārtas, izbraukumā ar 1:3 piekāpjoties SKA hokejistiem.

Līdz ar to rīdzinieki šobrīd vēl vairāk attālinājušies no Gagarina kausa izcīņas."Spēlei pret SKA gatavojāmies pamatīgi. Zinājām, ka Sanktpēterburgas vienība piedzīvoja smagu zaudējumu mačā pret Kazaņas _Ak Bars, _tāpēc pretinieki būs nikni," SKA kluba mājaslapā citēts Ābols. "Ņemot vērā viņu spēli uzbrukumā un līdzjutēju atbalstu, mūsu uzdevums dueļa sākumā bija neielaist vārtus. Skaidrs, ka savu spēli veidojām uz ciešas aizsardzības un fiziskas cīņas pamata.'."Esmu apmierināts ar savas komandas spēles saturu, tomēr mīnuss ir tas, ka nevarējām realizēt momentus otrajā periodā - mums bija izgājieni viens pret vienu, spēlējām vairākumā, bija bullītis. Mums šīs iespējas bija jārealizē. Vēlreiz jāpiemin, ka visas spēles garumā noturēt rezultātu 1:0 pie tāda uzbrukuma, protams, ir iespējams, bet tas ir grūti. Spēle bija laba, bet SKA tiek pie uzvaras, taču par labu spēli punktus nedod," komentēja Ābols.Tikmēr Rīgas Dinamo aizsargs Krišjānis Rēdlihs uzsver arī tiesnešu lomu šajā cīņā."Jau ar pirmajām minūtēm tiesneši atļāva asu un agresīvu spēli. Varbūt pat pārāk agresīvu, kā rezultātā mačs jau bija nekontrolēts un izcēlās asumi. Visu, protams, nevajag norakstīt tikai uz tiesnešu darbu. Mums arī bija iespējas. Nespējām realizēt vairākumu. Pietrūka tieši noslēdzošā metiena. Šoreiz nevienam nevar pārmest par nevēlēšanos cīnīties. Visiem bija uguns acīs, vajadzēja ņemt trīs punktus," Rīgas kluba mājaslapā izcēla pieredzējušais aizsargs.Šajā cīņā diezgan agresīvi spēlēja SKA līderis Iļja Kovaļčuks, kurš vienā no epizodēm vispirms veica pamatīgu spēka paņēmienu pret Dārziņu, bet pēc tam laukuma centrā saķērās ar Čārlzu Genoveju."Tiesneši Kovaļčukam atļauj darīt visu. Viņš var sist ar nūju pa ceļiem. Mana un Genoveja saķeršanās ar viņu ir tikai sekas tiesnešu darbībām," izteicās Rēdlihs.Lai arī Rīgas Dinamo izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs var nosaukt par minimālām, komandai atpaliekot no tām par septiņiem punktiem, Rēdlihs uzsver, ka "atlikušie mači jāaizvada tieši šādā stilā. Ar spēku, cīņassparu un pašaizliedzīgu spēli ir jāizcīna uzvaras".Pašlaik Rietumu konferences kopvērtējumā Latvijas vienība ar 71 punktu 56 mačos atkritusi uz 12.vietu. Astotajā pozīcijā esošajai Pētera Skudras trenētajai Ņižņijnovgorodas Torpedo komandai ir par septiņiem punktiem vairāk, turklāt tā aizvadījusi par diviem mačiem mazāk.

Nākamo spēli Rīgas Dinamo aizvadīs 18.februārī Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, kurā tiksies ar vietējo Slovan vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi