Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Bļugers izceļas ar uzvaras vārtiem pagarinājumā AHL spēlē

Latvijas izlases uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien izcēlās ar saviem šīs sezonas pirmajiem vārtiem Amerikas Hokeja līgā (AHL), turklāt tos iemeta pagarinājumā.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins komanda rezultatīvā cīņā ar 6:5 (3:3, 1:2, 1:0, 1:0) savā laukumā apspēlēja Lavālas Rocket spēlētājus.

Uzvarētājiem ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Daniels Sprongs, bet Bļugers savus vienīgos vārtus guva pagarinājuma trešajā minūtē.

Kopā šajā mačā Bļugera kontā bija divi metieni pa vārtiem, kā arī neitrāls lietderības koeficients.

Šīs sezonas piecās spēlēs Bļugers tagad atzīmējies ar vārtu guvumu, divām rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Citā mačā zaudējumu vārtsargs Kristers Gudļevskis atvairīja 27 no 31 pretinieku raidījumiem, bet viņa pārstāvētā Bridžportas Sound Tigers komanda ar 2:5 (0:1, 0:2, 2:2) viesos pārliecinoši piekāpās Leihaiveli Phantoms.

Savukārt laukumā kārtējo reizi neizgāja aizsargs Kristofers Bindulis, bet viņa pārstāvētā Hēršijas Bears komanda ar 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) zaudēja Milvoki Admirals.

Kopvērtējumā Penguins ar sešiem punktiem piecās spēlēs ieņem ceturto vietu Atlantijas divīzijā, bet ar diviem punktiem sestajā pozīcijā seko Sound Tigers, kamēr ar vienu punktu priekšpēdējo - septīto - vietu ieņem Bears.

Uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Toronto Marlies komanda ar astoņiem punktiem piecos mačos ir otrā Ziemeļu divīzijā, kamēr Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" ar diviem punktiem trijās cīņās ieņem noslēdzošo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā sestā ar četriem punktiem četros mačos ir Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē Barracuda.

Iepriekš šonedēļ Balcers izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet Barracuda ar 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) pieveica Stoktonas Heat. Līdz ar to viņš četros mačos jau savācis vārtu guvumu un četras rezultatīvas piespēles.

Šie seši latviešu hokejisti starpsezonā piedalījās NHL klubu treniņnometnēs, taču tika nosūtīti uz fārmklubiem AHL. Tiesa, Balcers pagaidām joprojām nav atrodams Marlies pieteikumā, bet Bindulis vēl nav debitējis Bears rindās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi