Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Debitante Golden Knights un Lightning sasniedz Stenlija kausa konferenču finālus

Vegasas Golden Knights un Tampabejas Lightning komandas svētdien sasniedza Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa Rietumu un Austrumu konferenču finālus.

NHL debitante Golden Knights Rietumu konferences pusfināla sestajā spēlē viesos ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) pārspēja Sanhosē Sharks, sērijā līdz četrām uzvarām gūstot virsroku ar 4-2.

Golden Knights vārtsargs Marks Andrē Flerī šajā mačā atvairīja visas 28 pretinieku mestās ripas, šī gada Stenlija kausa izcīņā gūstot ceturto "sauso" uzvaru.

"Nebiju gaidījis tik labu sniegumu, bet lepojos ar komandu un to, kā kopīgiem spēkiem esam tikuši tik tālu. Esmu lepns par iekļūšanu konferences finālā," pēc mača teica Flerī, kurš ir trīskārtējs Stenlija kausa ieguvējs Pitsburgas Penguins sastāvā.

Tikmēr Lasvegasas komandas galvenais treneris Žerārs Galāns atzīmēja, ka vienība pelnīti sasniegusi konferences finālu.

"Esam laba komanda, cenšamies un visu sezonu rādām atzīstam sniegumu. Losandželosas Kings un Sharks ir labas komandas, kuras uzvarējām līdzīgās cīņās," uzsvēra Galāns.

Otrā konferences pusfinālā Vinipegas Jets ir vadībā ar 3-2 pret Nešvilas Predators. Šajā sērijā sestais mačs tiks aizvadīts pirmdien.

Savukārt Lightning Austrumu konferences pusfināla piektajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) pārspēja Bostonas Bruins, sērijā gūstot panākumu ar 4-1.

Arī šajā mačā lielu lomu spēlēja vārtsargs, Lightning komandas krievu ripu ķērājam Andrejam Vasiļevskim atvairot 27 pretinieku mestās ripas, 14 no tām trešajā periodā.

"Bruins ir laba komanda, kas nepadevās. Gaidījām no viņiem spiedienu un izdarījām labu darbu, izturot to," pauda Vasiļevskis.

Otrā Austrumu konferences pusfinālā Vašingtonas Capitals ir vadībā 3-2 pret Pitsburgas Penguins, kuras rīcībā ir latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers. Arī šajā sērijā sestais mačs norisināsies pirmdien.

Pērn Stenlija kausa finālā Penguins ar 4-2 uzvarēja Predators komandu, pitsburgiešiem pie kausa tiekot otro gadu pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi