Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Indrašis: Spēlējām kā pa viļņiem

„Iesākām labi. Pirmo periodu nospēlējām ļoti labi – neļāvām viņiem spēlēt, paši veidojām skatāmu spēli. Bija momenti un iemetām golu. Otrais periods, atkal nedaudz piekliboja. Arī treneris tieši minēja, ka otrajā periodā tā kā palaidāmies. Sākām spēlēt kā pa viļņiem – pirmais periods labs, otrais ne tik labs, trešais atkal labs, tad papildlaikā vinnējām," Rīgas Dinamo trešo uzvaru tikpat pārbaudes spēlēs pret Kazaņas _Ak Bars _komentēja rīdzinieku uzbrucējs Miks Indrašis.

Diena.lv jau vēstīja, ka Dinamo pārbaudes turnīru Prāgā pirmdien uzsāka ar Ak Bars kluba pārspēšanu - 3:2 papildlaikā.

„Pirmajā vārtu guvumā, Šekura pats tīri nokapājās un guva vārtus. Es tur it kā iesaistījos, ieliku arī savu nūju, bet līdz ripai es netiku,” Indrašis citēts kluba mājaslapā dinamoriga.eu

Otrā perioda pēdējās sekundēs tieši Indrašis pēc teicamas Roberta Bukarta piespēles panāca izlīdzinājumu 2:2. „Ieslidojos dziļumā, saņēmu ripu no Krišjāņa [Rēdliha] un gāju zonā. Domāju, tūlīt vai nu metīšu iekšā vai iešu dziļumā. No Roberta puses virsū nesās viens aizsargs, palaidu ripu zem viņa. Dzirdēju, ka Robis man uzbļauj, atstāju ripu viņam, viņš atmeta ripu atpakaļ un iemetām tukšos.”

Pēc pārbaudes mačiem radicionāli rīkotajos pēcspēles metienos uzvaru izcīnīt gan neizdevās (0:2). „Par savu bullīti pat nezinu, ko lai saka. Man kaut kā nekrīt iekšā, pie tiem vairāk treniņos jāpiestrādā. Bet, jā, kaut kā jocīgi – vinnējām spēli, bet zaudējām bullīšos. Tās emocijas nav tādas kā pēc kārtīgas uzvaras,” noslēdza jaunais hokejists.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi