Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Roberts Bukarts: Visi ielien sevī un viens otru neatbalsta

Latvijas hokeja izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc graujošā 1:8 zaudējuma Somijai savos izteikumos bija skarbs. “Mums, kā saka, ir miris beņķis. Visi ielien sevī, visi tikai domā par savu pakaļu un neatbalsta viens otru. Tā nevar būt! Tas ir numur viens, kas mums jāuzlabo.”

Jau vēstīts, ka svētdienas vakarā Latvija Somijai kapitulēja ar graujošu rezultātu 1:8.

Pēc Bukarta domām rezultāts tomēr neatainojot patieso situāciju laukumā. “Nespēlējām mēs tik slikti, kāds bija rezultāts. Izņemot tos vārtu guvumus, kurus viņi guva skaitliskajā vairākumā, mēs burtiski (vēlreiz atkārto burtiski) uzdāvinājām viņiem visus vārtus. Un visi momenti, kas mums bija, nekas neiekrita. Es nezinu, kā izskatījās no malas, bet man liekas, ka rezultāts ir “ņe pa igre” (ne pēc spēles). Pirmo golu vairs neatceros, otro – labi pietipoja, trešais – sev iesitām paši, kurš tur vēl bija – septītais vai astotais, kad atkal paši sev iesitām. Jā, nu piektais un sestais gols bija, kad viņi mūs sarāva skaitliskajā vairākumā. Skaidrs, ka tiem mūsu spēlētājiem, kuri iet laukumā skaitliskajā vairākumā, ir jāpārdomā dzīve. Pie 0:2 vai 0:3 bija lielais vairākums un neko neiemetām.” 

Domājot par nākamo spēli ar Dienvidkoreju, šāds rezultāts būšot pamācošs un varbūt pat ar plusa zīmi. “Pirms Dienvidkorejas spēles tas pat ir labāk, ka ir šāds iznākums. Runāsim godīgi – pa lielo rēķinu tas ir play-off. Vai tu zaudē 1:2 vai 1:8, pa lielo rēķinu nav nekādas starpības. Mums ir jāizdara pareizie secinājumi un ticiet man – treneris parūpēsies par to, lai pret Koreju mēs izietu un būtu gatavi. Un, paldies visiem faniem, kuri bija hallē un pie televizora ekrāniem, jo pat pie ļoti negatīva rezultāta viņi turpināja mūs uzmundrināt.”

Latvijas izlasei nākamā spēle ir otrdien pulksten 17.15 pēc Latvijas laika ar Dienvidkoreju.

Top komentāri

Sportivnijs
S
Somijai- daudzi kapitulējuši. Arī - graujoši.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi