Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Stenlija kauss: Perijs izrauj uzvaru Ducks komandai un izlīdzina rezultātu sērijā ar Predators

Pateicoties Korija Perija vārtiem pagarinājumā, Anaheimas Ducks komanda ceturtdien uzvarēja Nešvilas Predators un panāca izlīdzinājumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālā.

Ceturtajā spēlē Ducks viesos ar 3:2 (1:0, 1:0, 0:2, 1:0) apspēlēja Predators un sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 2-2.

Izšķirošo reizi Perijs izcēlās 71.minūtē un tie kļuva par viņa trešajiem vārtiem pagarinājumā šī gada izslēgšanas turnīrā. Šajā metienā Perijs raidīja ripu no laukuma stūra, tā skāra Predators spēlētāja Pīkeja Sjubena nūju un ielidoja vārtos.

"Ieraudzīju Neitu [Tompsonu], tāpēc metu ripu vārtu virzienā. Tā aizskāra kādu un ielidoja tīklā," pauda Perijs, kurš aizvadīja ļoti neveiksmīgu regulāro sezonu, bet "play-off" ietvaros izcēlies ar četriem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm 14 cīņās.

Cīņas gaitā zviedrs Rikards Rakels un Niks Ričijs izvirzīja Ducks vadībā ar 2:0, tomēr trešajā trešdaļā vispirms vārtus iemeta Sjubens, bet nieka 35 sekundes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu 2:2 panāca zviedrs Filips Fošbergs, kas komandām lika doties pagarinājumā.

Predators komanda pārtrauca desmit uzvaru sēriju "play-off" mačos savā laukumā. Konferences finālu tā šogad sasniegusi pirmoreiz vēsturē.

Kā zināms, Austrumu konferences finālsērijā pašlaik Otavas Senators ar rezultātu 2-1 ir vadībā pret pašreizējo Stenlija kausa īpašnieci Pitsburgas Penguins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi