Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

U18 hokeja juniorus ceturtdaļfinālā gaida smags eksāmens

Sliktākais no iespējamiem variantiem. Latvijas junioru hokeja izlase līdz 18 gadu vecumam (U18) pasaules čempionāta (PČ) elites grupā Vācijas pilsētā Landshūtē ceturtdien pulksten 20.30 pēc Latvijas laika sāks ceturtdaļfināla spēli ar ASV

Nākamo pretinieku Latvijas jaunie hokejisti uzzināja otrdien vēlu vakarā pēc B apakšgrupas pēdējās spēles. Zviedrija principiālajā kaimiņu duelī pārspēja Somiju ar 4:3 un grupā ieņēma pirmo vietu. Zviedrija turnīru iesāka ar negaidītu 2:3 zaudējumu Latvijai, taču panākumi nākamajās divās spēlēs (6:2 pār Šveici) ļāva apsteigt galvenos konkurentus somus. Latvijas U18 izlase pēc zviedru pēdējās uzvaras noslīdēja uz pēdējo vietu grupā. Latvijai un Šveicei bija pa trijiem punktiem, taču uzvara savstarpējā spēlē ar 4:3 uz trešo pozīciju pacēla šveiciešus.

Latvijai zaudējums šveiciešiem tomēr dārgi maksāja. Tagad būs jāspēkojas ar amerikāņiem, kas grupu turnīrā bija galvas tiesu pārāki par sāncenšiem. ASV juniori cerības neatstāja ne tikai Vācijai (10:2) un Čehijai (6:2), bet negaidīti pārliecinoši ar 8:3 pārspēja allaž uz zeltu mērķētos kanādiešus. A apakšgrupā Kanāda ieņēma tikai trešo vietu, jo zaudēja arī Čehijai (5:6). 

PČ U18 elitē šogad spēlē tikai astoņas komandas ierasto desmit vietā. No dalības ir atstādināta Krievijas un Baltkrievijas U18 izlase. Pēc apļa izspēles visas komandas kvalificējās ceturtdien paredzētajām ceturtdaļfināla cīņām. Sestdien norisināsies abas pusfināla spēles, bet svētdien – medaļu spēles par trešo un pirmo vietu. Neviena komanda elites grupu šogad neatstās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi