Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

VIDEO: Hokeja izlases spēlētāji Meija, Pujacs un Razgals apciemo ugunsdzēsēju depo

Kas kopīgs hokejistiem un ugunsdzēsējiem? Kā vieni, tā arī otri mēdz strādāt svētkos, kas viņiem liedz tos pavadīt kopā ar ģimenēm. Tāpēc, atsaucoties mobilo sakaru operatora BITE aicinājumam neaizmirst svētkos par tiem, kuri Ziemassvētku priekšvakarā un Vecgada dienā strādās, vairāki Latvijas nacionālās valstsvienības hokejisti pirms došanās uz savām izbraukuma spēlēm apciemoja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekus, lai novēlētu viņiem priecīgus svētkus.

Hokejisti Gints Meija, Georgijs Pujacs un Frenks Razgals apmeklēja VUGD Rīgas reģiona pārvaldes 9.daļas ugunsdzēsējus glābējus, lai pateiktos par to, ka viņi gan ikdienā, gan arī svētku laikā pašaizliedzīgi rūpējas par iedzīvotāju drošību un novēlētu skaistus, baltus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu.

 

“Līdzīgi kā hokejistiem, arī ugunsdzēsējiem glābējiem kolēģi ir kā otrā ģimene, ar kuru kopā tiek izdzīvoti gan prieki, gan bēdas un kuras lokā tiek aizvadīta gan darba ikdiena, gan arī svētki, gādājot par iedzīvotāju drošību. Ir liels gandarījums palīdzot tiem, kuri nokļuvuši nelaimē. Īpaši svētkos. Vēl lielāks ir prieks, ka šo darbu novērtē. No savas puses vēlos teikt lielu paldies hokejistiem par šo sirsnīgo vizīti un novēlēt viņiem veiksmīgas turpmākās spēles!” norāda VUGD Rīgas reģiona pārvaldes 9.daļas komandieris majors Vilmārs Radivinskis.

VUGD darbinieki pastāstīja hokejistiem par savu darba ikdienu, kā arī izrādīja ugunsdzēsības ekipējumu un automašīnas. Tāpat Pujacam, Meijam un Razgalam bija iespēja izmēģināt ugunsdzēsēju aprīkojumu un piedalīties apmācībās.

“Tā kā ugunsdzēsēju depo līdz šim būt nav nācies, mums bija patiešām interesanti. Ne vien uzzinājām daudz jauna, bet arī pārliecinājāmies, ka ugunsdzēsēju darbs ir ļoti nopietns un atbildīgs. Nav gluži tas pats, kas iesist ripu vārtos, lai gan arī tas nav viegli. Tāpēc gribētu aicināt iedzīvotājus svētkos būt uzmanīgākiem – svecītes dedzināt prātīgāk un ar pirotehniku rīkoties uzmanīgāk lai ugunsdzēsējiem mierīgāki svētki,” tā Meija.

Latvijas izlases spēlētāji ir sarūpējuši īpašu sveicienu svētkos arī citiem VUGD darbiniekiem, kas adresātiem tiks nogādāts Ziemassvētku priekšvakarā. Hokejisti aicina Latvijas iedzīvotājus neaizmirst svētkos par cilvēkiem, kuri 24. un 31.decembri pavadīs darbā, rūpējoties par to, lai nestrādājošie varētu baudīt svētkus.

“Ar šo #kopāspēks enerģiju mēs varam padarīt šos svētkus skaistākus visiem!” uzsver Meija.

Top komentāri

00
0
.....bet arī pārliecinājāmies, ka ugunsdzēsēju darbs ir ļoti nopietns un atbildīgs...... Pārliecinājāties? Jūs esat bijuši kādā ugunsgrēkā? Tas nav ripu sist!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi