Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

FOTO: Spīdvejisti izmēģina Biķernieku trases jauno celiņu

2014.gada 16.augustā Rīgā, pilsētas svētku ietvaros, Biķernieku trasē notiks Rietumu Bank Latvian FIM Speedway Grand Prix 8.posms. Ar šīm spīdveja sacensībām aizraujoši emocionālais motosporta veids atgriežas Rīgā, informē organizatori.Trešdien pirmo reizi tika iemēģināts Biķrnieku kompleksās sporta bāzes mototreka jaunais celiņš, kurā 16.

augustā risināsies Latvijas Grand Prix izcīņā - pasaules čempionāta GP 8. posms. Viens no mūsu labākajiem spīdvejistiem Andžejs Ļebedevs, Jevgeņijs Kostigovs un daži vēl pavisam jauni motobraucēji no Daugavpils Lokomotīves bija pirmie, kuri izbrauca jaunajā celiņā

Motostadiona tribīnēs tiek likti plastikāta sēdekļi, top jau mototreka žogs un notiek citi darbi, lai 15. augustā pasaules spīdveja elite varētu šeit aizvadīt oficiālo treniņu, bet dienu vēlāk pirmo reizi vēsturē Rīgā notiktu Latvijas GP izcīņa spīdvejā.

2. augustā plānots sarīkot vēl vienu un jau daudz nopietnāku treniņu - ar startiem un īstiem braucieniem, kuros piedalītos visi mūsu spīdvejisti.

Kas pārstāvēs Latviju 16. augustā jeb saņems rīkotājiem paredzēto wild card, vēl nav zināms. Kandidāti ir trīs - Maksims Bogdanovs, Ķasts Puodžuks un Andžejs Ļebedevs. Latvijas pārstāvis, acīmredzot, tiks nosaukts pēc jūlija beigās Zviedrijā un Polijā paredzētajiem startiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi