Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Hamiltons dosies uz Mercedes vēl šogad

Lai gan Luisa Hamiltona līgums ar “McLaren” beidzas tikai gada izskaņā, britam būs iespēja vēl pirms Jaungada doties uz jauno komandu “Mercedes”, lai tur iepazītos ar cilvēkiem un situāciju.

Brits nevarēs pirms 2013.gada sākuma sākt strādāt pie mašīnas iepazīšanas un attīstīšanas, tomēr Martins Vitmāršs ir atļāvis viņam sākt pirmo iepazīšanos ar “Mercedes” komandu.

“Man nebūs iespēja strādāt ar tehniku, bet Martins man ir atļāvis iepazīties ar cilvēkiem,” par savu pirmo iespēju doties uz “Mercedes” stāsta Luiss Hamiltons.

Pats Hamiltons ir atzinis, ka viņa PR pienākumi “Mercedes” sastāvā būs krietni mazāk apjomīgi un tas ļaus cītīgāk sagatavoties jaunai sezoni un vairāk pievērst uzmanību darbam arī sezonas gaitā.

“Tagad man priekšā garākās brīvdienas, kas man ir bijušas kopš ļoti seniem laikiem,” turpināa brits. “PR pasākumu ziņā man nebūs vairāk par trešdaļu no tā, kas man bija “McLaren” sastāvā. Varbūt pat tikai ceturtā daļa. Tagad man būs vairāk laika dzīvē – treniņiem un sagatavošanās procesam.”

Jāpiebilst, ka attiecībā uz līgumu noslēgšanu Formula 1 komandas varētu ņemt piemēru no MotoGP čempionāta, kur pilotu līgums beidzas dienā, kad notiek pēdējais GP posms, lai jau nākamajā dienā bez juridiskām problēmām braucēji varētu pievienoties jaunajām komandām pirmajā testu sesijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi