Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Pazīstamais Krievijas uzņēmējs Mališkovs ienāks Latvijas spīdvejā

Daugavpilī dzimušais pazīstamais Krievijas uzņēmējs Igors Mališkovs, kurš līdz šim Latvijas sportā vairāk bija zināms saistībā ar 2008.gada Latvijas kausa ieguvēju futbolā Daugavpils ''Daugavu'' kā šī kluba prezidents, tuvākajā laikā ienāks arī Latvijas spīdvejā.

Mališkova vēlmi darboties Latvijas spīdvejā, kura galvaspilsēta ir Daugavpils, otrdien aģentūrai BNS apstiprināja Latvijas ''Grand Prix'' valdes priekšsēdētājs Vladimirs Ribņikovs. ''Mums 2.novembrī ir paredzēta Latvijas ''Grand Prix'' valdes sēde, kurā tiks pieņemti vairāki izšķiroši lēmumi. Jā, Mališkovs ir paudis vēlmi darboties Latvijas spīdvejā. No organizācijas prezidenta amata atkāpjas [Daugavpils mērs] Jānis Lāčplēsis. Būs vairāku amatu, arī prezidenta un viceprezidenta pārvēlēšana. Mališkovam spīdvejs nav svešs, jo bērnībā viņš nāca uz ''Lokomotīves'' mačiem un arī tagad cenšas apmeklēt visas sacensības.''

Pilnīgi iespējams, ka Mališkovs varētu ieņemt līdzšinējo Lāčplēša vietu kā Latvijas ''Grand Prix'' prezidents.

Latvijas ''Grand Prix'' ietilpst ne tikai Daugavpils posma organizācija. Tam ir saistība arī ar vietējo klubu ''Lokomotīve'', kas reizē ir gandrīz arī Latvijas izlase, kā arī bērnu sporta skolu, paskaidroja Ribņikovs.

Latvijas ''Grand Prix'' spīdvejā ir viens no pasaules čempionāta posmiem, kuros startē visi labākie braucēji šajā motosporta veidā pasaulē. Ribņikovs nodēvēja par pārsteidzīgu iepriekš masu medijos izskanējušo vēsti par to, ka 2009.gada Latvijas ''Grand Prix'' spīdvejā ir bijusi pēdējā. Ir beidzies tikai līdzšinējais līgums. ''Pašlaik notiek sarunas. Mēs esam iesnieguši savu pieteikumu un gaidām atbildi. Ar Daugavpils posma norisi seriāla rīkotāji ir bijuši apmierināti. Novembrī tiks paziņots oficiālais kalendārs. Gribētāju rīkot, īpaši jau Polijā, netrūkst. Arī Toljati Krievijā vēlas savu posmu.''

Mališkovs ir Rīgas mēra Nila Ušakova padomnieks un tagad kļuvis arī par Daugavpils mēra Lāčplēša padomnieku ekonomiskajos jautājumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi