Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Pikē: Ar Sauber vai Lotus formulu Alonso būtu čempions

Bijušais F1 pilots Nelsons Pikē juniors uzskata, ka Fernando Alonso pavisam noteikti šogad varētu bez lielām problēmām kļūt par čempionu, ja startētu “Sauber” vai “Lotus” komandā.

“Šogad “Ferrari” mašīna ir sliktāka par šo divu komandu formulām, taču, pateicoties Alonso, reizēm tiek paveikti brīnumi,” radiostacijai “Jovem Pan” atzina Pikē.

Brazīlietis, kurš šogad izcīnīja pirmās uzvaras NASCAR otrajā un trešajā līgā, turpina: “Ja viņš brauktu “Sauber” vai “Lotus”, domāju, ka viegli kļūtu par čempionu. Dažreiz redzu, ka šīs mašīnas spēj pabraukt pa priekšu, taču vienmēr uzdodu jautājumu, tas ir tehnikas vai pilotu nopelns?”

“Red Bull” konsultants Helmuts Marko gan domā citādi un vācu “Auto Bild Motorsport” izteicies šādi: “Kam bija labākā mašīna Hokenheimā? “Ferrari” nav tik slikta kā visi saka. Varbūt Fernando arī nav pati ātrākā formula, taču visas sezonas garumā tā bijusi ļoti laba. Ja Alonso saka, ka viņam jācīnās ar neasu zobenu, tad jāatzīst, ka viņš sūdzas ļoti augstā līmenī.”

Jau šo svētdien Alonso būs iespēja izcīnīt trešo F1 čempiona titulu. Lai vēl vairāk stimulētu savu braucēju atgūt 13 punktu deficītu kopvērtējuma līderim Sebastianam Fetelam, “Ferrari” komanda par uzvaru čempionātā piesolījusi Alonso samaksāt 10 miljonus eiro lielu prēmiju, vēsta itāļu izdevums “La Stampa”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi