Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Jātiecas uz zeltu

Volejbolisti viesos sāks Sudraba līgas finālu pret Ungāriju.

Pacietību un savu iespēju izmantošanu no Latvijas vīriešu volejbola izlases spēlētājiem pirms Eiropas Sudraba līgas finālspēlēm pieprasa galvenais treneris Mihals Gogols. Viņa vadībā komanda šovasar gana droši apliecinājusi favorītu statusu visās līdzšinējās spēlēs un ir gatava to paveikt arī izšķirošajās cīņās pret Ungāriju. Pirmā no tām ceturtdien pulksten 20.30 sāksies Bēkēščabā, bet atbildes cīņa paredzēta svētdien 16.30 sporta namā Daugava. Abas spēles LTV7 tiešraidē.

"Finālā tiksies divas labākās šī turnīra komandas," treneris Gogols pirms došanās ceļā otrdienas pievakarē neslēpa, ka situācija tabulā, kur latvieši un ungāri uzvarējuši katrs savā grupā, pietiekami precīzi ataino spēku samēru Sudraba līgā. Konkurentiem fināla sasniegšanai gan bija nepieciešams zelta sets divcīņā pret Kipru, kas Ungārijai sagādāja līdz šim vienīgo zaudējumu šovasar. «Tā ir jauna un tehniski spēcīga komanda, kas labi spēlē aizsardzībā, labi saspēlējas. Es gaidu divas ļoti grūtas spēles,» pretiniekus raksturoja treneris Gogols. Viņš atgādināja, ka Latvijas izlases uzdevums nemainās, proti, svarīgi ir ne tikai uzvarēt abas spēles, bet arī paveikt to trīs setos, lai vēl vairāk uzlabotu savas pozīcijas pasaules rangā pirms nākamvasar gaidāmajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm. Uz Ungāriju komanda devās 14 spēlētāju sastāvā, mājās atstājot Oļegu Klopovu. "Svarīgākā būs mūsu pašu gatavība – cik koncentrējušies un disciplinēti būsim. Ungāriem ir pietiekami laba komanda, kas reizēm teicami nospēlēs aizsardzībā, reizēm ieservēs kādu eisu, nobloķēs mūs. Mums jābūt pacietīgiem un jāgaida savas iespējas," galvenos uzdevumus ieskicēja poļu speciālists.

Sudraba līgas uzvarētāji iegūs tiesības nākamgad startēt līmeni augstākajā Zelta līgā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi