Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

AОN LATVIA RĪKOS BEZMAKSAS SEMINĀRU PAR RISKIEM, KURUS LATVIJAS RAŽOTĀJI ACĪMREDZAMI NENOVĒRTĒ

Rīga, 18.09.2007. Apdrošināšanas brokeru un risku vadības konsultantu kompānija Aon Latvia 2007.gada 27.septembrī Rīgā rīkos trīs stundas garu izglītojošu semināru „Ražošanas uzņēmumam aktuālie riski un iespējas tos mazināt ar apdrošināšanas palīdzību"*. Eksperti izklāstīs divas tēmas: uzņēmējdarbības pārtraukšanas riski (business interruption) un atbildība par saražoto produkciju, ieskaitot produkcijas atsaukšanu.

Piedalīties seminārā tiek aicināti uzņēmumu vadītāji un finanšu direktori, kuriem savā darbā ir principiāli jāsaprot, kāpēc pret šiem riskiem nepieciešams aizsargāties nevis ar vārdiem, bet ar darbiem. „Semināram izvēlētās tēmas uzskatām par ļoti aktuālām Latvijas ražotājiem. Praksē mēs redzam, ka abas risku grupas kompānijas acīmredzami nenovērtē, ņemot vērā to reālo bīstamību biznesam. Nenovērtēšana izpaužas tādā veidā, ka apdrošināšanas polises vispār netiek pirktas, vai arī noformētas ķeksīša pēc (bez rūpīgas daudzu detaļu, tajā skaitā apdrošināšanas summas, polises darbības teritorijas, pilnas risku uzskaites utt. analīzes), radot tikai pilnīgas aizsardzības ilūziju. Gan apdrošināšana ražošanas piespriedu apturēšanas gadījumā, gan ražotāja atbildības apdrošināšana ir samērā sarežģīti produkti, kurus vajag pārzināt, jo tiem ir ļoti daudz nianšu. Mūsu seminārā mēs dalīsimies ar praktiskām zināšanām, izskatīsim konkrētus apdrošināšanas gadījumu piemērus,” paziņoja Aon Latvia vadītāja Ņina Kukuškina, norādot, ka līdzīgus izglītojošus seminārus kompānija rīko jau vairākus gadus (parasti divas reizes gadā) un kā ekspertus vienmēr pieaicina pašus labākos konkrētās nozares speciālistus. Septembra seminārā uzstāsies Aon Latvia Korporatīvo risinājumu nodaļas direktors Ivars Ķiecis un apdrošināšanas sabiedrības AIG Europe atbildības apdrošināšanas direktors Matti Hepoluhta. Ņina Kukuškina arī uzsvēra, ka semināra tematika būs īpaši aktuāla tiem ražošanas uzņēmumiem, kuri: - paplašinās, piesaistot kredītresursus; - plāno savu produkciju izplatīt arī ārpus Latvijas teritorijas; - slēdz sadarbības līgumus ar ES uzņēmumiem; - izstrādā ilgtermiņa attīstības plānus un grib izvairīties no neparedzētiem zaudējumiem; - var ciest finansiālus zaudējumus pat īslaicīgas ražošanas dīkstāves gadījumā. *Vietu skaits patiešām ir ierobežots. Seminārā varēs piedalīties, iepriekš piesakoties kompānijā Aon Latvia. Piedalīšanās pasākumā ir bezmaksas. Seminārs notiks latviešu valodā Papildus informācija: Ņina Kukuškina, apdrošināšanas brokeru un risku vadības konsultantu uzņēmuma Aon Latvia vadītāja Tālr.: 7892551; E-pasts: [email protected] Par Aon Aon Latvia ietilpst Aon (www.aon.com), kas ir pasaules līderis risku vadības, apdrošināšanas un pārapdrošināšanas brokeru, ka arī personāla vadības konsultāciju jomā. Kompānijā strādā aptuveni 43 000 profesionāļu 500 birojos vairāk kā 120 pasaules valstīs. Pateicoties plašajiem resursiem, nozaru pārzināšanai un tehniskajai pieredzei, Aon speciālisti palīdz plašam klientu lokam attīstīt efektīvu risku vadību un risinājumus, kas veicina produktīvu personāla darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses