Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Apdrošināšanas tirgū jauns vārds – AAS Gjensidige Baltic

AS Parekss apdrošināšanas kompānija no 2008.gada 1.janvāra darbojas ar jaunu nosaukumu, un turpmāk būs pazīstama kā AAS Gjensidige Baltic. Lēmums par nosaukuma maiņu tika pieņemts tāpēc, ka jau kopš 2006.gada septembra kompānijas vienīgais akcionārs ir Norvēģijas lielākā apdrošināšanas kompānija Gjensidige Forsikring. Akciju pārdošanas līgums paredzēja iespēju kompānijai vēl vairākus gadus darboties ar Parex vārdu, bet ar 2008.gada 1.janvāri kompānijai ir jauns nosaukums – AAS „Gjensidige Baltic”.

Gjensidige Norvēģijā pārvalda aptuveni trešo daļu nedzīvības apdrošināšanas tirgus. Šogad tās pusgada peļņa pirms nodokļiem sasniedza 1,532 miljonus NOK (aptuveni 140 miljonus latu). Šobrīd Gjensidige ārpus Norvēģijas darbojas Dānijā (Fair un Kommuneforsikring), Zviedrijā (Tennant) un Baltijā (līdz šim - Parekss AK). Paralēli nedzīvības apdrošināšanai Norvēģijā tiek piedāvāti arī bankas, dzīvības apdrošināšanas un pensiju fondu pakalpojumi.

    Uzņēmuma logo dominē zilā krāsa, un tā galvenais elements ir naktssargs, kurš dodas iededzināt laternas pilsētas ielu apgaismošanai. Kā kompānijas galvenās vērtības jāmin pieejamību, uzticamību, profesionalitāti, jaunus risinājumus, attīstību  un inovācijas. Kompānijai Norvēģijā ir vairāk kā 170 filiāļu, un tā cenšas būt klientam maksimāli pieejama. Šādu stratēģiju tiek plānots realizēt arī Baltijā.

AS Parekss apdrošināšanas kompānija 2007.gada pirmajos deviņos mēnešos parakstījusi apdrošināšanas prēmijas par kopējo summu, kas pārsniedz 28 miljonus latu, un  ieņem 3.vietu Latvijas nedzīvības apdrošināšanas tirgū. Kompānijas peļņa šajā laika posmā sastāda aptuveni 1,38 miljonus latu. Kompānijai ir filiāles visās lielākajās Latvijas pilsētās, kā arī Lietuvā un Igaunijā. Arī kompānijas filiāles turpmāk darbosies ar Gjensidige vārdu.


Ar cieņu,
Ilze Krieva
AAS Gjensidige Baltic mārketinga nodaļas vadītāja
Sīkāka informācija pieejama, zvanot pa tālruni – 67064685, 29139464

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses