Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

AS “Trasta komercbanka” kļūst par biedru visās Baltijas fondu biržās

No š.g. 22. maija AS “Trasta komercbanka” kļūs par biedru Rīgas, Tallinas un Viļņas fondu biržās. “Trasta komercbanka” ir kļuvusi par divdesmito uzņēmumu, kuram ir vienotā Baltijas biedra statuss.AS "Trasta komercbanka" (TKB) ir vecākā Latvijas komercbanka, kura darbojas kopš 1989. gada un šodien piedāvā starptautiskās bankas servisu.

TKB sniedz vispusīgu klientu atbalstu Latvijā un ārzemēs, individuālus finanšu risinājumus uzņēmumiem un privātpersonām. TKB ir dinamiska un augoša banka - 2006.gadā tā ir ieņēmusi līderpozīcijas pēc banku rentabilitātes rādītājiem Latvijā. "Trasta komercbankai" ir pārstāvniecības Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā un Kanādā, filiāle Liepājā un ārzemju filiāle Kiprā. Bankai ir divi meitas uzņēmumi - SIA "TKB Nekustamie īpašumi" un SIA "TKB Līzings" ar pārstāvniecību Krievijā. Kopš 1997.gada "Trasta komercbanka" ir Latvijas Centrālā depozitārija dalībnieks. AS “Trasta komercbanka” biržas biedra tirdzniecības kods visās Baltijas biržās ir TKB. Baltijas biržās kopā ir 41 biedri. Papildus informācija:Āris Dreimanis, Rīgas Fondu biržas Korporatīvo komunikāciju departamenta vadītājs Tālr.: 6 7212 431Tex Vertmann,Komunikāciju vadītājs, Tallinas Fondu birža Tālr.: +372 640 8862Gintare Blažyte,Komunikāciju vadītāja, Viļņas Fondu birža Tālr.: +370 5 272 34 58Par OMX | OMX ir vadošais eksperts biržu nozarē. Ar Nordic Exchange starpniecību OMX nodrošina pieeju aptuveni 80% no Ziemeļvalstu un Baltijas valstu vērtspapīru tirgus. Nordic Exchange ir apzīmējums, kas tiek lietots mārketinga mērķiem un apzīmē Helsinku, Kopenhāgenas, Stokholmas, Islandes, Rīgas, Tallinas un Viļņas fondu biržu kopīgo piedāvājumu vērtspapīru tirgū. OMX integrētie tehnoloģiskie risinājumi aptver visu vērtspapīru darījuma ķēdi, dodot iespēju efektīvi veikt darījumus vairāk kā 60 vērtspapīru tirdzniecības un norēķinu organizācijās vairāk 50 valstīs. OMX ir uzņēmums ar lielu kapitalizāciju, tā akcijas kotējas OMX Nordic Exchange finanšu sektorā. Vairāk informācijas par OMX meklēt mājaslapā www.omxgroup.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses