Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Februārī FKTK visvairāk sūdzas par "Swedbank", SEB un "GE Money Bank"

Februārī visvairāk sūdzību Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) saņēmusi par tām bankām, kurām ir vieni no lielākajiem privātpersonu kredītportfeļiem - _Swedbank _un SEB. Tāpat sūdzības saņemtas no GE Money Bank klientiem, informēja komisija. Savukārt apdrošinātāju klienti februārī biežāk sūdzējušies par AAS BTA un AAS _Balta _darbību.

Kopā par banku darbību februārī FKTK ir saņēmusi 15 sūdzības par astoņām bankām, tai skaitā 12 gadījumos sūdzības iesniedzējs bija fiziska persona, bet trīs - juridiska persona.

Banku klienti februārī sūdzējušies par bankas prasību apdrošināt ieķīlāto īpašumu par nepamatoti augstu samaksu, par atbildes nesniegšanu uz klienta iesniegumu, kā arī par netaisniem līguma nosacījumiem un citiem jautājumiem.

Par apdrošināšanas sabiedrību darbību februārī FKTK saņēmusi kopā 12 sūdzības, tai skaitā no fiziskām personām sešas sūdzības, no juridiskām personām - tikpat. No tām viena tika pārsūtīta atbildes sniegšanai Patērētāju tiesību aizsardzības centram.

Visbiežāk apdrošināšanas sabiedrību klienti sūdzējušies par lēmuma pieņemšanas termiņa novilcināšanu, tāpat bijušas sūdzības par nepamatotas regresa prasības izvirzīšanu, nepamatotu izmaksājamās apdrošināšanas atlīdzības summas samazināšanu par PVN apmēru, kā arī apdrošināšanas atlīdzības izmaksas atteikumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses