Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Informācijai par studiju kredītiem izveidota OPEN telefonlīnija

Laikā, kad lielākajā daļā Latvijas augstskolu notiek pieteikšanās studijām, īpaši aktuāls kļuvis studiju kreditēšanas jautājums. Atbalstot jauniešu vajadzību ātri un vienkārši saņemt informāciju, Hansabanka likusi lietā savu ilggadējo pieredzi un kompetenci studiju kreditēšanas jomā, izveidojot īpašu OPEN telefonlīniju (t. 6702 4500), uz kuru zvanot iespējams iegūt visu vajadzīgo informāciju par studiju kreditēšanas iespējām.   

Kā parādīja šogad veiktais pētījums par 12. klašu skolēnu profesionālajiem plāniem*, vairāk nekā puse (54.6%) vidusskolas absolventu ir maz informēti par studiju kreditēšanas jautājumiem. Tai pašā laikā gandrīz 30% 12. klases skolēnu plāno ņemt studiju kredītu, kas ir ievērojami vairāk nekā pirms gada (22%).Tā kā studiju kredīts ir nopietna un gana sarežģīta izvēle, īpaši svarīgi pieņemt pārdomātu lēmumu, kas var būt svarīgs atbalsta punkts tālākās karjeras veidošanā.

“Studiju gadi ir ne tikai īpašs dzīves posms, bet arī laiks stabila pamata izveidei tālākās karjeras ceļā. Izglītības nozīme mūsdienās arvien pieaug – un, tā kā nākotnē izglītība būs neatsverams ieguvums un lielā mērā noteiks konkurētspēju darba tirgū,  studiju kredīts ir viena no iespējām, kas ļauj pilnvērtīgi izmantot studiju laiku,“ uzsver Oksana Sivokobiļska, Hansabankas Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja un valdes locekle. „Tāpēc šajā laikā, kad notiek pieteikšanās studijām Latvijas augstskolās, ir svarīgi sniegt topošajiem studentiem pēc iespējas plašāku informāciju par studentu kredītu  iespējām”.

Topošajiem studentiem Hansabankā pieejams visplašākais studiju kredītu klāsts katrai vajadzībai, turklāt Hansabanka šogad ir vienīgā banka Latvijā, kas nodrošina valsts garantētos kredītus. Hansabanka nodrošina kredītu studiju maksas segšanai visās akreditētajās Latvijas augstskolās un koledžās, kā arī ārzemju augstskolās. Hansabankas studiju kredītu iespējams saņemt 2-3 darba dienu laikā, un ikvienam topošajam studentam tiek piemēroti elastīgi atmaksas noteikumi.

Papildu informācijai:
Kristīne Jakubovska
AS „Hansabanka”
Preses sekretāre
Tālr.: 67444560, 29128208
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses