Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

"Latvijas Krājbankas" īpašniece "Snoras" plāno ambiciozu ekspansiju jaunos tirgos

"Latvijas Krājbankas" īpašniece Lietuvas banka "Snoras" plāno ekspansiju jaunos tirgos un paplašināt savu klātbūtni tirgos, kuros jau darbojas, sacīts bankas paziņojumā.

"Mēs pētām jaunus tirgus Balkānos, kur ir gaidāms biznesa pieaugums un uzplaukums. Ļoti interesanti tirgi ir Horvātija, Serbija, Maķedonija un Melnkalne," preses konferencē Viļņā sacīja "Snoras" valdes priekšsēdis un viens no lielākajiem īpašniekiem Raimonds Baranausks.

Pēc viņa teiktā, nākamgad banka esot iecerējusi pārveidot par filiālēm savas pārstāvniecības Igaunijā, Beļģijā un Čehijā un, iespējams, arī Ukrainā.

"Mēs vēlamies kļūt par starptautisku finanšu grupu. Tas mums ir liels izaicinājums. Esmu pārliecināts, ka mēs spēsim īstenot savus ambiciozos plānus," norādīja Baranausks.

Viņš informēja, ka Igaunijā filiāle tikšot atvērta nākamā gada martā un 2008.gadā "Snoras" grasās izveidot šajā Baltijas valstī 15-20 tā dēvēto minibanku jeb norēķinu punktu.

Baranausks arī pavēstīja, ka "Snoras" sava tīkla paplašināšanā Lietuvā un ārvalstīs šogad investējusi vairāk nekā 10 miljonus litu (divus miljonus latu) un plāno nākamgad investīcijas palielināt.

Pašlaik "Snoras" tīklā ir 247 minibankas Lietuvā un 106 - Latvijā.

"Snoras" arī ir sākusi procesu, lai atvērtu pārstāvniecības Šanhajā un Londonā, kā arī vēlas darboties Kiprā, kur ir labi biznesa nosacījumi, atverot filiāli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses