Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

NORVIK BANKA paaugstina procentu likmes depozītnoguldījumiem

Tuvojoties pavasarim, no š.g. 5.marta NORVIK BANKAS norēķinu centros un filiālēs uzplauks Naudas koki, kas simbolizē bankas depozītnoguldījumu procentu likmju pieaugumu. Tās ieguldījumiem latos sasniegs pat 10,5% gadā, kas ir viens no izdevīgākajiem piedāvājumiem Latvijas banku vidū.

Atbildot uz arvien pieaugošo klientu pieprasījumu pēc ienesīgiem un drošiem noguldījumu veidiem, NORVIK BANKA piedāvā klientiem depozītnoguldījumus ar paaugstinātām procentu likmēm, kas latos sasniedz pat 10,5% gadā, uzkrājumiem eiro likmes paaugstinātas līdz 6,25% gadā, bet ASV dolāros – līdz 5,55% gadā.

NORVIK BANKAS viceprezidents Aleksandrs Fedosejevs: „No bērnības labi zinām stāstu par Buratino mēģinājumu izaudzēt naudas koku. Ar šo kampaņu vēlamies uzsvērt, ka daudz izdevīgāk ir audzēt savu naudas koku bankā, nevis glabāt brīvos naudas līdzekļus mājās. Depozītnoguldījumi pašlaik ir pieprasītākais naudas uzkrāšanas veids Latvijā, jo sniedz iedzīvotājiem drošu iespēju palielināt savus naudas līdzekļus, un būt pārliecinātam, ka visa ieguldītā nauda ar iepriekš noteiktajiem procentiem tiks saņemta atpakaļ.”

Pieskaņojoties klientu vēlmēm un vajadzībām, NORVIK BANKA pašlaik piedāvā 4 atšķirīgas termiņnoguldījumu programmas dažādās valūtās. Katrai depozīta programmai ir savas priekšrocības:

  • Maksimālaisdepozīts domāts tiem, kas vēlas gūt maksimālu atdevi no saviem ieguldījumiem. Uzkrātie procenti tiek apēķināti katru dienu un izmaksāti termiņa beigās kopā ar ieguldījuma pamatsummu.
  • Operatīvaisdepozīts paredzēts uzņēmumiem un fiziskām personām, kas aktīvi pārvalda savus finanšu līdzekļus. Uzkrātie procenti tiek apēķināti katru dienu un izmaksāti termiņa beigās kopā ar ieguldījuma pamatsummu.
  • Prēmijudepozītsir piemērots tiem, kas no saviem noguldījumiem vēlas saņemt ikmēneša ienākumus, jo uzkrātie procenti tiek izmaksāti reizi mēnesī.
  • Mērķadepozīts sniedz iespēju neierobežoti papildināt depozīta kontu un saņemt procentu ienākumus klienta paša noteiktā datumā.

Jāpiezīmē, ka augstas inflācijas apstākļos pēdējā gada laikā ievērojami pieaugusi NORVIK BANKAS klientu interese par iespējām uzkrāt naudas līdzekļus. Aizvadītā gada laikā NORVIK BANKAS klientu noguldījumu apjoms latos ir dubultojies - 2007.gada decembra beigās tas sasniedza Ls 436 milj., kas ir par 125.9% vairāk nekā 2006. gada decembrī. Salīdzinājumam – visu banku piesaistīto noguldījumu apjoma pieaugums 2007. gada laikā bija tikai 31,2%. Pēc piesaistīto noguldījumu apjoma NORVIK BANKA pašlaik ierindojas 8. vietā Latvijas banku vidū.

Vairāk par Naudas koka uzkrājumu programmas likmēm varat uzzināt šeit

Papildu informācija:

Oļegs Vandišs,  NORVIK BANKAS Reklāmas un sakaru nodaļas vadītājs

Tālr.: 6 7011426

E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses