Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Par septiņiem miljoniem eiro vēlas pārdot lielāko izklaides centru Latgalē "City center"

Lielākā atpūtas un izklaides kompleksa Latgalē "City center" īpašnieki kompānija "Danuta" nolēmusi pārdot biznesu un centru piedāvāts iegādāties par septiņiem miljoniem eiro (4,9 miljoniem latu), otrdien vēsta laikraksts "Dienas Bizness" (DB).

Sludinājums par īpašuma pārdošanu ievietots internetā. "City center" īpašnieks ir uzņēmums "Danuta", bet objektu apsaimnieko kompānija "Kora", informē laikraksts.

"Tā kā kompleksam ir pieci īpašnieki, katram tomēr ir savs redzējums par biznesu un savas intereses," DB atpūtas centra pārdošanas iemeslus skaidroja viens no tā īpašniekiem un "Kora" valdes loceklis Vjačeslavs Golubevs. Golubevs ir arī galvenais "City center" idejas autors.

Atpūtas un izklaides komplekss Daugavpilī atvērts 2003.gadā. Tā izveidē investēti trīs miljoni latu. Kopējā "City center" platība ir apmēram pieci tūkstoši kvadrātmetru. Kompleksā ietilpst konferenču zāles, naktsklubs, restorāns, kafejnīca, boulings un biljards un tajā nodarbināti 130 cilvēki.

"Lursoft" informācija liecina, ka "Danuta" pamatkapitāls ir 200 tūkstoši latu un tā īpašnieki ir piecas Latvijas privātpersonas. Savukārt "Kora" pamatkapitāls ir 670 tūkstoši latu un arī tas pieder privātpersonām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses