Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Par spīti kritikai, "Swedbank" vadībai prēmijas nebūs jāatmaksā

Lai gan galvenā _Swedbank _akcionāre - zviedru apdrošināšanas kompānija Folksam - publiski nosodījusi milzīgu prēmiju izmaksu Latvijas un arī Igaunijas, Lietuvas un Ukrainas _Swedbank _vadītājiem šo valstu ekonomiskās lejupslīdes apstākļos, Zviedrijas _Swedbank _neplāno atprasīt prēmijas savas Latvijas "meitas" vadībai, vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Neesot precīzi zināms, kādu apjomu prēmijas un citas piemaksas par darbu 2008.gadā saņēmusi Latvijas Swedbank vadība. Pagaidām Latvijas Swedbank nevēlas atklāt ne savu vadītāju saņemamās algas, ne arī prēmijas. Svenska Dagbladet ziņo, ka saistībā ar pagājušā gada darbības rādītājiem bankas vadītāji Baltijā saņēmuši dažādās piemaksās vai "kompensācijās" aptuveni 900 000 latu.

Latvijas Swedbank preses sekretāre Kristīne Jakubovska attiecās sniegt atbildi uz jautājumu, vai bankas vadības pārstāvji saņēmuši kādus signālus no Zviedrijā reģistrētās Swedbank vadības vai pieļauj iespēju no kompensācijām atteikties.

Savukārt Zviedrijas Swedbank preses pārstāve Anna Sundblada rakstiski paziņojusi, ka šīs "kompensācijas" definētas iepriekšējos nolīgumos un "pašreizējos apstākļos mums nav nekādu nodomu šīs kompensācijas atprasīt". Swedbank gan gatavojoties šo nolīgumu uzbūvi pārskatīt un sāktas "diskusijas", lai bankā noteiktu šādu "kompensāciju" vispārējus ierobežojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses