Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Par Zviedrijas apdrošināšanas kompānijas LF Group filiāles vadītāju Latvijā kļuvis Aivars Vilnītis

Par Zviedrijas apdrošināšanas kompānijas Länsförsäkringar (LF Group) filiāles vadītāju Latvijā šodien iecelts Aivars Vilnītis. LF Group ir Zviedrijas vadošā kompānija nedzīvības apdrošināšanas jomā. Darbību Latvijā LF Group plāno uzsākt 2008. gada pirmajā ceturksnī, taču jau tagad notiek darbinieku atlases process dažādām amata pozīcijām.

“Ar prieku paziņojam, ka Aivars Vilnītis būs kompānijas LF Group filiāles vadītājs Latvijā. Viņam būs nozīmīga loma kompānijas darbības attīstīšanā un jaunu pieeju izmantošanā. Aivara Vilnīša iepriekšējā pieredze jauna biznesa izveidošanā Latvijā ir būtiska priekšrocība, attīstot LF Group filiāles darbību Latvijā,” norāda kompānijas LF International prezidente Gunila Svensone (Gunilla Svensson). Kompānija LF International izveidota, lai koordinētu filiāļu darbību Latvijā un Lietuvā.

Pirms darba uzsākšanas LF Group Aivars Vilnītis strādājis vadošos amatos starptautiskās kompānijās. Vairākus gadus Aivars Vilnītis darbojies starptautiskajā elektronikas kompānijā Philips, kur ieņēmis tādus atbildīgus amatus kā Mārketinga vadītājs Baltijas valstīs, Kompānijas zīmola un sabiedrisko attiecību vadītājs, Lielo klientu vadītājs. Aivars Vilnītis izveidojis arī somu vairumtirdzniecības uzņēmuma Normark pārstāvniecību Latvijā un bijis tās rīkotājdirektors.

Aivaram Vilnītim ir lieli plāni attiecībā uz LF Group filiāles attīstību Latvijā. “Mūsu mērķis ir kļūt par klientu pirmo izvēli, kad tie iedomājas par apdrošināšanas pakalpojumiem. Mūsu galvenais uzdevums ir nodrošināt klientiem teicamu servisu, tādējādi veidojot vidi, kurā mūsu darbiniekiem būtu iespēja nepārtraukti attīstīties un pilnveidoties, veicinot arī paša uzņēmuma izaugsmi. Mans pirmais uzdevums ir izveidot labu un veiksmīgu komandu, piesaistot talantīgus cilvēkus, kuri ir gatavi izaicinājumam veidot un attīstīt jaunu apdrošināšanas uzņēmumu Latvijā,” norāda A.Vilnītis.

Šobrīd tiek uzsākts arī darbinieku meklēšanas un atlases process dažādu amatu pozīcijām. LF Group filiāle Latvijā vēlas izveidot komandu, piesaistot pozitīvi orientētus darbiniekus, kuri vienmēr ir atvērti izaicinājumiem, nebaidās izmantot dažādas iespējas un allaž vēlas sevi pilnveidot. Visiem Latvijas filiāles darbiniekiem tiks organizēts īpašs apmācību kurss, lai nodrošinātu Zviedrijas pieredzes un kompānijas biznesa kultūras visaugstāko standartu sekmīgu apguvi klientu apkalpošanā.

LF Group filiāles Latvijā korporatīvā kultūra tiek balstīta uz tādām vērtībām kā vienkāršība, godīgums un mūsdienīgums. Šīs vērtības ir ne tikai kompānijas vadības sastāvdaļa, tās ir arī pamats attiecību veidošanai starp LF Group darbiniekiem un klientiem.

“Būtiskā tirgus izaugsme un pieprasījums pēc arvien kvalitatīvākiem pakalpojumiem ir vieni no galvenajiem iemesliem, kas mūs pamudināja uzsākt darbību Latvijā. LF Group galvenā stratēģiskā vērtība ir 200 gadu pieredze prasīgu klientu apkalpošanā. Turklāt mums piemīt arī citas vērtības, ko piedāvāt tirgum – vienkāršība apdrošināšanas pakalpojumu iegādes procesā, kā arī ātra un efektīva atlīdzību nodrošināšana,” norāda A. Vilnītis.

Pirmie produkti, kas tiks piedāvāti tirgū 2008. gada pirmajā ceturksnī, būs OCTA, KASKO un nekustamā īpašuma apdrošināšana. Pēc sekmīgas darbības uzsākšanas LF Group izvērtēs arī citu apdrošināšanas produktu ieviešanu tirgū.

Papildu informācija:
Aivars Vilnītis, filiāles vadītājs Latvijā
Tālr: +371 2910 1139
E-pasts: [email protected]

Gunilla Svensson, LF International prezidente
Tālr.: +46 73 964 14 26
E-pasts: [email protected]
www.lansforsakringar.se/lfgroup

Par Länsförsäkringar (LF Group)
LF Group ar 24 neatkarīgām reģionālajām apdrošināšanas kompānijām un vienu kopīpašumā esošu kompāniju Länsförsäkringar AB ir Zviedrijas vienīgā vietējā un klientiem piederošā banku un apdrošināšanas grupa. Pēc Zviedrijas Kvalitātes Indeksa aptaujas rezultātiem LF Group ir visapmierinātākie banku un apdrošināšanas klienti Zviedrijā. Jau trešo gadu pēc kārtas LF Group ieguvusi „Gada Nedzīvības Apdrošināšanas Kompāniju” titulu pēc biznesa preses izdevuma „Affärsvärlden” datiem. LF Group piedāvā plašu apdrošināšanas un finanšu pakalpojumu klāstu gan kompānijām, gan privātpersonām. LF Group ir Zviedrijas nedzīvības apdrošināšanas tirgus segmenta līderis ar 30% lielu tirgus daļu. Tirgus daļas apjomi dzīvības un pensiju apdrošināšanas segmentā ir 10% un banku segmentā – 3.0%. LF Group piedāvā arī Agria Djurförsäkring (dzīvnieku apdrošināšanu). LF Group aktīvu apjoms sasniedz 18 miljardus eiro. Papildu informācija www.lansforsakringar.se/lfgroup.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses