Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Parex Asset Management - Eiropas 400 lielāko aktīvu pārvaldītāju sarakstā

Žurnāls Investment & Pensions Europe jūnija  numurā ir publicējis 400 lielāko līdzekļu pārvaldītāju sarakstu, kurā ietvertas Eiropas tirgos aktīvi strādājošas investīciju kompānijas.

Parex bankas meitas uzņēmums, aktīvu pārvaldīšanas kompānija Parex Asset Management (PAM), kuras aktīvi šobrīd ir 1, 07 miljardi eiro, ierindojas 388.vietā un ir vienīgā 400 Eiropas lielāko aktīvu pārvaldītāju sarakstā iekļautā investīciju kompānija no Baltijas valstīm.

Jeļena Kolman (Elena Coleman), Parex Asset Management valdes locekle, komentēja: “Mēs esam lepni, ka otro gadu pēc kārtas esam ierindoti lielāko Eiropas aktīvu pārvaldītāju vidū. PAM pārvaldīto līdzekļu apjoms 2006.gadā ir pieaudzis par 28.5% un mēs pastāvīgi paplašinām mūsu uzņēmuma piedāvāto investīciju iespēju klāstu. Šobrīd PAM piedāvā vairāk kā 11 000 globālo investīciju produktu.”

Žurnāls Investment & Pensions Europe ik gadu publicē lielāko un Eiropas tirgos aktīvāko investīciju pārvaldītāju sarakstu, vērtējot tās pēc šo kompāniju pārvaldīšanā esošo aktīvu apjoma. 2007.gada sarakstā minēto kompāniju aktīvi kopumā sastāda 33 triljonus eiro.

Par Parex Asset Management:
Parex Asset Management, Parex bankas meitas uzņēmums, kura pārvaldīšanā patlaban ir aktīvi vairāk nekā 1 miljarda eiro apjomā, ir lielākā ieguldījumu pārvaldes sabiedrība Baltijas valstīs. PAM aktīvu pārvaldīšanas pakalpojumus piedāvā kā vietējiem, tā arī starptautiskajiem klientiem - privātpersonām, korporatīvajiem klientiem, investīciju fondiem, kā arī pensiju sistēmas 2. un 3.līmeņa pensiju plāniem un apdrošināšanas kompānijām. PAM meitas uzņēmumi aktīvu pārvaldīšanas pakalpojumus piedāvā arī klientiem Lietuvā, Krievijā, Ukrainā un Kazahstānā.

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis 7010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses