Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

PR: Eiropas līmeņa jaunievedums Latvijā: dzīvības apdrošināšanas riska izvērtēšana telefoniski

Hansabanka sākusi piedāvāt jaunu un inovatīvu pakalpojumu, kas ir Eiropas līmeņa jaunievedums – dzīvības apdrošināšanas riska novērtēšanu pa telefonu (teleunderwriting). Tagad aizpildīt dzīvības apdrošināšanas līguma noslēgšanai nepieciešamo veselības anketu var telefoniski, turklāt šo pakalpojumu veic specializēti Hansabankas darbinieki, nodrošinot maksimāli precīzu riska novērtēšanu.

Šāds mūsdienīgs risinājums, kas atbilst labākajai Rietumu praksei, ir klientam ērtāks, palīdz ietaupīt viņa laiku, kā arī krietni piemērotāks sensitīvo veselības jautājumu gadījumā. Teleunderwriting jeb riska parakstīšana pa tālruni aizņem vidēji tikai 5-10 minūtes. Lielākā daļa Hansabankas klientu, kuri šādā veidā slēguši dzīvības apdrošināšanas līgumus sistēmas testēšanas laikā, atzinuši to par ātrāku, ērtāku  un veselības jautājumu apspriešanai piemērotāku veidu.

Līdz šim, lai noslēgtu dzīvības apdrošināšanas līgumu un novērtētu risku, klientam vajadzēja ierasties filiālē un klātienē atbildēt uz jautājumiem par savu veselības stāvokli, lai speciālisti spētu piemērot atbilstošus apdrošināšanas nosacījumus.

„Ieviešot šo inovatīvo pieeju dzīvibas apdrošināšanā, varēsim sniegt vēl labāku servisu  mūsu klientiem. Jau izmēģinājuma periods apliecināja, ka klienti atzinīgi novērtējuši šādu riska novērtēšanas veidu ,“ uzsver Renārs Karašs, Hansabankas Investīciju daļas vadītājs. „Dzīvības apdrošināšana ir iespēja parūpēties par savas ģimenes finansiālo stabilitāti un labklājību neparedzamu notikumu gadījumā – tā arvien biežāk tiek izvēlēta kā papildu izvēle, veidojot uzkrājumus vai slēdzot kredītlīgumus, un tas liecina par sabiedrības finanšu zināšanu kopējo pieaugumu“.

Teleunderwriting pakalpojums ir radies ASV 20. gadsimta. 80.gados. Šodien ASV aptuveni katra ceturtā apdrošināšanas sabiedrība izmanto teleunderwriting, bet Eiropā šādu pakalpojumu pagaidām piedāvā tikai nedaudzas apdrošināšanas sabiedrības.

Papildu informācija:
Kristīne Jakubovska
AS „Hansabanka”
Preses sekretāre
Tālr.: 67444560, 29128208
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses