Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

PR: "Hansabanka" piedāvā jaunu dinamisko depozītu — ASV

No 29.augusta Hansabanka piedāvā jaunu dinamisko depozītu ASV, kura ienesīgums ietekmēsies no Amerikas 500 lielāko uzņēmumu peļņas nākamo divu gadu laikā. Vēsture rāda, ka ASV ekonomika, salīdzinot ar Rietumeiropas ekonomiku, ir dinamiskāka un krīzes brīžos elastīgāka.

Par bāzes aktīvu ir izvēlēts pasaules vadošās finanšu kompānijas „Standard& Poor’s” izveidotais indekss S&P 500, kurā ir iekļauti 500 ASV vadošie uzņēmumi (General Electric, Microsoft, Procter&Gamble u.c.) un kurš atspoguļo galvenās tendences ASV finanšu tirgos.

Ir vairāki faktori, kas pamato, kāpēc patlaban būtu izdevīgi ieguldīt ASV. Viens no patreiz aktuālākajiem – gaidāmās ASV prezidenta vēlēšanas.  Prezidenta vēlēšanu gados cilvēki paliek ekonomiski aktīvāki. Vēsturiski vēlēšanas ir tie gadi, kad S&P 500 indekss ir palielinājies vidēji par 9,3 % salīdzinājumā ar 6,5 % citos gados. Vēl viens faktors - eksporta pieaugums, kuru stimulēja pievilcīgs ASV dolāra kurss, arī kopējie ekonomikas rādītāji ASV uzlabojās, tā ir viena no retajām valstīm, kurai patlaban tiek prognozēts pozitīvs iekšējā kopprodukta pieaugums.

Kopumā   investīcijām ASV ir raksturīgs drošums, kā arī efektīvs un pārskatāms investīciju kapitāla izlietojums. Pasaules ekonomikas lejupslīdes laikā parasti ASV akciju tirgi ir pildījuši savu dabisko lomu kā liela un droša aizsardzības zona. Turklāt naudīgie ieguldītāji (pārsvarā valsts naudas līdzekļu fondi, kuriem pieder lielākā daļa akciju) vēl joprojām vēlas ieguldīt ASV akcijās.

Pieteikties jaunajam dinamiskajam depozītam ASV var no 29.augusta līdz 18.septembrim.  Depozīta termiņš 2 gadi (līdz 2010.gada 17.septembrim).

Papildu informācija:
Kristīne Jakubovska
AS „Hansabanka”
Preses sekretāre
Tālr.: 67444560, 29128208
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses