Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: "Parex banka" Liepājā uzstāda jaunu naudas iemaksas–izmaksas bankas automātu

Šī gada 21.janvārī darbu sācis pirmais Parex bankas skaidras naudas iemaksas – izmaksas bankas automāts, kas uzstādīts ārpus Rīgas robežām. Tas ierīkots tirdzniecības centra Kurzeme telpās Liepājā, Lielā ielā 13. Jaunais bankas automāts klientiem ir pieejams tirdzniecības centra darba laikā.

Kopumā Parex bankas tīklā ir 11 bankas automāti, kuros var iemaksāt vai iemaksāt un izmaksāt skaidru naudu, un tie ir izvietoti lielākajos tirdzniecības centros Rīgā (tagad – arī Liepājā), Latvijas Pasta nodaļā Sakta un Parex bankas filiālēs. Līdz ar jaunā bankas automāta uzstādīšanu kopējais bankas automātu skaits, kas ietilpst Parex bankas un Hipotēku bankas apvienotajā tīklā, sasniedzis 203.

Parex banka tāpat ir bankas automātu tīkla dalībnieks, kurā bez Hipotēku bankas ietilpst arī GE Money Bank un Latvijas Krājbankas bankas automāti, kuros Parex bankas klienti var izņemt naudu par to pašu komisiju, kāda ir noteikta Parex bankas bankas automātos.

Par Parex banku:
Parex banka dibināta 1992.gadā, patlaban bankas filiālēs visā Latvijā strādā vairāk kā 2200 cilvēki. Bankai ir pārstāvniecības, filiāles un meitas uzņēmumi 15 pasaules valstīs, tajā skaitā filiāles Berlīnē, Stokholmā un Tallinā, Šveicē un Lietuvā. Parex banka ir vienīgais American Express sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express kredītkartes.

Papildu informācija:
Viktors Zaķis,
Korporatīvo komunikāciju speciālists
Tālrunis: 67010141 vai 29476754
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses