Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

PR: "SEB banka" studēt gribētājiem piedāvā jaunu Studiju kredītu

Turpinot savu sadarbību ar Latvijas studējošo jaunatni un vēloties nodrošināt iespēju ikvienam iegūt sev vēlamo augstāko izglītību, ar 5. augustu SEB banka visu Latvijas augstskolu un koledžu studentiem piedāvā jaunu Studiju kredītu. Iegūt finansējumu studiju maksas segšanai SEB banka studēt gribētājiem nodrošina jau piekto gadu un šajā gadā piedāvātais kredīts studentiem ir būtiski papildināts ar pievilcīgiem nosacījumiem.

Salīdzinot ar valsts galvoto studiju kredītu, SEB bankas Studiju kredītu jaunietis var saņemt 100% apmērā no studiju maksas, kas nozīmē, ka students droši var izvēlēties sev vēlamo studiju programmu, nesatraucoties par tās izmaksām, tāpat kredītam var pieteikties arī licencēto studiju programmu studenti, kam valsts galvotais Studiju kredīts nav pieejams. SEB bankas Studiju kredītu iespējams iegūt visu Latvijas augstskolu un koledžu studentiem jebkurā bankas filiālē. Kā būtisks priekšrocība – students dažu stundu laikā var uzzināt sev pieejamo studiju kredīta limitu un būt drošs, ka viņam būs līdzekļi gan pirmajai iemaksai par studijām, gan visas studiju maksas segšanai.

SEB bankas vecākā viceprezidente Šarlote Hagberga: "Studenti visos laikos ir bijuši radoša, ātra un elastīga sabiedrības daļa. Tāpēc arī mums – SEB bankai – ir jābūt spējīgiem piedāvāt jaunatnei pakalpojumus, kuri pilnībā atbilstu viņu priekšstatiem un vajadzībām. SEB bankas Studiju kredīts ir paredzēts gan bakalaura, gan maģistra un doktorantūras pilna un nepilna laika studentiem un ietilps tieši studentiem domātajā pakalpojumu portfelī. Studiju kredīts noteikti būs liels atspaids tiem studentiem, kuri saņēmuši tikai daļēju studiju maksas finansējumu vai tiem, kuriem nav iespējas saņemt valsts galvoto kredītu, bez tam, finansējumu iespējams iegūt visam studiju laikam.“

SEB bankas jauniešu projektu vadītāja Natālija Jermolajeva: " Ikdienā strādājot ar jauniešiem un kopīgi realizējot projektus, esmu sapratusi, ka studenti vēlas saņemt bankas piedāvāto Studiju kredītu ātri, lai tas segtu visu studiju maksu un piedāvātās procentu likmes būtu studentiem pievilcīgas, kā arī iespēju kredītu atmaksāt pēc studiju beigšanas. Tieši to arī studentiem nodrošinām. Kas svarīgi, uzzināt studiju kredīta apjomu, kas konkrētajam studentam pieejams iespējams brīdī, kad vēl tikai notiek izvēle par piemērotāko studiju programmu un augstskolu. Mūsu mērķis ir sniegt iespēju studentiem iegūt labu izglītību, pilnībā nododoties studiju procesam, neuzliekot studiju laikā pārāk lielu finansiālu slogu saviem vecākiem vai sev. Kad students beidz studijas un iesaistās darba tirgū, viņam ir iespēja šo kredītu pakāpeniski atmaksāt pašam.”

Brīdī, kad students saņem apstiprinājumu SEB bankas Studiju kredītam, students izvēlas atmaksas periodu. Līdzīgi kā valsts galvotajā Studiju kredītā, studiju laikā jaunietis veic procentu atmaksu, pamatsummu students sāk atmaksāt gadu pēc studiju beigšanas.
Visiem studēt gribētājiem, kas vēlas noprecizēt jautājumus par Studiju kredītu, SEB banka aicina izmantot e-pasta adresi - [email protected], uz kuru nosūtītajiem jautājumiem atbildes sniegs SEB bankas speciālisti, vai arī vērsties jebkurā SEB bankas filiālē.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. SEB grupā strādā vairāk kā 20 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Sanda Purviņa, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29357123, [email protected]
Vairāk par SEB banku: www.seb.lv.
SEB bankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses