Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PR: SEB dzīvības apdrošināšana dāvinās nelaimes gadījumu apdrošināšanas polises 20 000 topošo pirmklasnieku

Turpinot pirms diviem gadiem aizsākto iniciatīvu, arī šogad SEB dzīvības apdrošināšana, lielākā uzkrājošās dzīvības apdrošināšanas akciju sabiedrība Latvijā, visiem Latvijas pirmklasniekiem, uzsākot skolas gaitas, dāvinās nelaimes gadījumu apdrošināšanu uz vienu gadu ar riska segumu 1000 latu apmērā.

Līdz šim šāda veida atbalsts tika realizēts sadarbībā ar Latvijas pašvaldībām. Šogad SEB dzīvības apdrošināšana pirmo reizi kopš šādas iniciatīvas realizēšanas polises dāvinās patstāvīgi un nodrošinās dāvinājumu ikvienam pirmklasniekam.Jau rudenī uz skolu pirmo reizi dosies 20 000 pirmklasnieku. Informāciju par nelaimes gadījumu apdrošināšanas polises saņemšanu, tuvojoties jaunajam mācību gadam, vecāki un skolnieki saņems savās skolās un SEB bankas filiālēs. SEB dzīvības apdrošināšanas valdes priekšsēdētājs Ints Krasts: „Bērni ir ideju un enerģijas pārpilni un atrodas nemitīgā kustībā. Skola bērna dzīvē ienāk kā jauns piedzīvojums, vecākiem tas ir prieks un rūpes vienlaikus. Lai aktīvajā dzīves posmā nodrošinātos pret nevēlamiem izdevumiem, kas saistīti ar dažādiem negadījumiem un to radīto traumu ārstēšanu, SEB dzīvības apdrošināšana apņēmusies šīs rūpes dalīt ar vecākiem un uz gadu dāvināt pirmklasniekiem nelaimes gadījumu apdrošināšanu. Savu apņemšanos apstiprinām tieši šodien, Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā.”Šogad SEB dzīvības apdrošināšana svin 70 gadu jubileju. SEB dzīvības apdrošināšana savu jubilejas gadu uzsāka, dāvinot patīkamus mirkļus Jelgavas, Ventspils, Liepājas un Valmieras klientiem. Aprīlī SEB dzīvības apdrošināšana uzsāka nelaimes gadījumu apdrošināšanas polišu ar riska segumu 1000 eiro vērtībā dāvināšanu Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcas Traumatoloģijas un ortopēdijas nodaļas pacientiem. Uz šī gada aprīļa beigām vairāk kā 5550 bērnu vecāki savām atvasēm veidoja uzkrājumus SEB dzīvības apdrošināšanā, uzrādot 13% pieaugumu salīdzinājumā ar pagājušā gada maija beigām. Aizvadīto divu gadu laikā sadarbībā ar pašvaldībām 4373 pirmklasniekiem tika dāvinātas nelaimes gadījumu apdrošināšanas polises.

Uz 2009. gada beigām SEB dzīvības apdrošināšanas kopējais uzkrātais polišu īpašnieku aktīvu kapitāls sastādīja 42,8 miljonus latu, kas veido 23% pieaugumu salīdzinājumā ar 2008. gadu. SEB dzīvības apdrošināšana bija vienīgā no uzkrājošās apdrošināšanas kompānijām, kuras portfelis 2009. gada uzrādīja pieaugumu.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu. SEB grupa sniedz universālas bankas pakalpojumus Zviedrijā, Vācijā un Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. SEB grupa ir pārstāvēta arī citās Ziemeļvalstīs, Polijā, Ukrainā un Krievijā, kā arī lielākajos finanšu centros visā pasaulē. Uz 2010. gada 31. martu SEB grupas kopējie aktīvi veido 2,285 miljardus Zviedrijas kronu (~236 miljardi eiro), kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 1,382 miljardi Zviedrijas kronu (~143 miljardi eiro).  SEB grupā strādā vairāk kā 19 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Agnese Strazda, SEB bankas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67215521, 29149306
[email protected]
Vairāk par SEB grupu Latvijā:
www.seb.lv
www.seb.lv/wap  
Twitter/SEB_Latvia
Twitter/SEBekonomisti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pozitīvas vēsmas kreditēšanā

Eiropas Centrālās bankas (ECB) sāktā procentu likmju samazināšana un ekonomikas dalībnieku noskaņojuma stabilizēšanās Latvijā šovasar iezīmējusi nelielu aktivizēšanos kreditēšanā. Savukārt noguldījumu...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses