Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: "Swedbank" izslēgs ēku apgaismojumu, piedaloties "Zemes stundā"

28.martā, plkst. 20:30 pēc vietējā laika miljoni cilvēku piedalīsies globālajā akcijā „Zemes stunda”. Visā pasaulē cilvēkus vienos viena vienkārša darbība – izslēgt apgaismojumu uz vienu stundu. Swedbank piedalīsies šajā akcijā un aicina to darīt arī savus klientus, darbiniekus un partnerus.

Swedbank Grupa piedalīsies akcijā, izslēdzot visu iespējamo apgaismojumu un citas elektroiekārtas (kas nav saistītas ar drošības funkcijām) bankas centrālajās ēkās  - ne tikai Rīgā, bet arī Stokholmā, Viļņā, Tallinā un Kijevā.

Šajā stundā Latvijā simboliski izslēgsim arī uz Swedbank centrālās ēkas jumta izvietotā logo apgaismojumu - tā kā logo ir viena no uzņēmumu identitātes sastāvdaļām, šis solis var kalpot kā aicinājums pievērst uzmanību šai akcijai un iesaistīties tajā.   

Lai sasniegtu vēl lielāku rezultātu, Swedbank aicina visus savus aptuveni 970 000 klientus Latvijā un kopā teju 9,9 miljonus klientus visā grupā, kā arī 21 000 darbiniekus visā grupā izslēgt apgaismojumu šajā laikā.

„Zemes stunda” ir globāla akcija, kas pievērš uzmanību klimata izmaiņām, īsā laikā tā kļuva par pasaules mēroga kustību. Vairāk kā 80 valstis un 1700 pilsētas līdz šim ir iesaistījušās „Zemes stundā”, ieskaitot Sidneju, Pekinu, Londonu, Losandželosu, Keiptaunu, Maskavu, Kopenhāgenu, Gēteborgu un Malmo.

Tās mērķis ir pievērst uzmanību klimata izmaiņām un sniegt spēcīgu signālu lēmumu pieņēmējiem, lai pārrunātu spēcīgu klimata vienošanos Kopenhāgenā šā gada decembrī Zviedrijas prezidentūras laikā Eiropas Savienībā. „Zemes stundu” ir radījis Pasaules Dabas fonds, ar kuru Swedbank Grupu vieno daudzu gadu sadarbība.

Papildu informācija:
Kristīne Jakubovska
Swedbank preses sekretāre
tālr. 67444560; mob. 29128208
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses