Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: "Tieto" un "DnB NORD Banka" Latvijā paplašina bankas klientu pašapkalpošanās iespējas

Tieto ievieš naudas iemaksas pakalpojumu DnB NORD Bankai Latvijā. Naudas iemaksas funkcionalitāte paplašinās bankas klientu pašapkalpošanās iespējas, piedāvājot ieskaitīt naudu kontā ar bankomāta palīdzību.

Karšu turētājiem tas nozīmē to, ka, lai ieskaitītu naudu savā kontā vai veiktu kredītmaksājumus, tiem vairs nevajadzēs apmeklēt bankas filiāles. Savukārt, banka iegūs no tā, ka tiks pazeminātas apstrādes izmaksas, kā arī būtiski samazināsies rindas bankas filiālēs.

“DnB NORD Bankas klienti augstu vērtē bankas izdevīgos finanšu produktus, kā arī izcilo servisu. Pašapkalpošanās pakalpojums, kas tiek piedāvāts sadarbībā ar Tieto, dod bankas klientiem vēl plašākas iespējas laika ietaupīšanai, veicot pamata finanšu darbības”, skaidro Ilmārs Vamzis, DnB NORD Bankas Mazumtirdzniecības departamenta vadītājs.

“Mēs priecājamies piedalīties DnB NORD Bankas projektā, kas nodrošinās labāku servisu un ievērojamu laika ekonomiju bankas klientiem. Aizvien vairāk pakalpojumu kļūst pieejami ar bankomātu starpniecību, jo tas ir lielisks veids, kā paplašināt pašapkalpošanās iespēju klāstu, un Tieto Card Suite risinājums dod nozīmīgu ieguldījumu šo pakalpojumu attīstīšanā”, saka Māris Ozoliņš, Cards vadītājs, Tieto Financial Services.

Papildinformācijai:
Māris Ozoliņš, Cards vadītājs, Tieto Financial Services, tālr. +371 6 7286 660
Teika Lapsa, Sabiedrisko attiecību menedžere, DnB NORD Banka, tālr. + 371 67015277

Par DnB NORD Banku:

DnB NORD Banka ir viena no lielākajām universālajām bankām Latvijā. Tai ir divi netiešie akcionāri - lielākā Ziemeļvācijas banka NORD/LB un vadošā Norvēģijas finanšu grupa DnB NOR. DnB NORD banka sniedz pilna spektra novatoriskus un konkurētspējīgus finanšu pakalpojumus plašākā bankas filiāļu tīklā stratēģiski nozīmīgajā Ziemeļeiropas rajonā - Dānijā, Somijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Vācijā, Norvēģijā un Zviedrijā.
www.dnbnord.lv

Par Tieto:

Tieto ir profesionāls IT pakalpojumu uzņēmums, kas piedāvā izpētes un attīstības, kā arī konsultāciju pakalpojumus. Pateicoties gandrīz 16 000 ekspertiem, esam viens no vadošajiem IT pakalpojumu uzņēmumiem Ziemeļvalstīs un pasaules līderis atsevišķos segmentos. Tieto specializējas jomās, kurās uzņēmumam ir padziļināta izpratne par tā klientu uzņēmējdarbību un viņu vajadzībām. Uzņēmuma priekšrocības - orientācija uz klientu un Ziemeļvalstu pieredze –atšķir Tieto no konkurentiem.

Kopš 2008. gada 1. decembra mūsu jaunais zīmols ir Tieto. Korporācijas juridiskais nosaukums saglabājas TietoEnator Corporation.
www.tieto.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses