Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: Uzkrājumu veidošanai "SEB banka" izstrādājusi jaunu Progresīvā depozīta piedāvājumu

Šodien, 2. martā SEB banka ieguldītājiem piedāvā jaunāko Progresīvā depozīta piedāvājumu “TOP 6”. Šī depozīta peļņas iespējas būs atkarīgas no sešu pasaules ekonomikā nozīmīgu uzņēmumu darbības rezultātiem. Tie ir uzņēmumi ar ļoti spēcīgiem un pasaulē atpazīstamiem zīmoliem un ieņem līderpozīcijas pēc dažādiem darbības rādītājiem savās jomās.

Šie uzņēmumi - Nokia OYJ (Somija – telekomunikācijas), BASF SE (Vācija – nafta un gāze), E.ON AG (Vācija – elektrība), France Telecom SA (Francija – telekomunikācijas), Groupe Danone (Francija – plaša patēriņa preces) un Total SA (Francija – nafta un gāze) - darbojas dažādās pasaules valstīts, kas padara viņu biznesu mazāk pakļautu kāda atsevišķa reģiona riskam.

Ņemot vērā to noguldītāju intereses, kas vēlas ieguldījumiem atvēlēt arī nelielas uzkrājumu summas, SEB banka ir būtiski samazinājusi Progresīvā depozīta minimālo ieguldījuma summu. Ja līdz šim minimālā noguldījumu summa bija 500 eiro un/vai 300 lati, tad jaunā Progresīvā depozīta „TOP 6” ietvaros minimālā depozīta summa ir tikai 100 eiro un/vai 100 lati.

Progresīvā depozīta „TOP 6” ietvaros uzkrātais papildu peļņas procents tiek izmaksāts, ja visu sešu uzņēmumu akciju cenu indeksu  sākotnējo vērtību fiksēšanas datumā ir vienāda vai lielāka par attiecīgo uzņēmumu akciju cenu indeksu vērtību noteikšanas datumā. Ja kaut vienai indeksā ietilpstošā uzņēmuma akcijai noteiktais nosacījumi neizpildās, uzkrātais papildus peļņas procents ir 0%.

Progresīvā depozīta „TOP 6” piedāvājums paredz arī to, ka paralēli peļņai, kas veidojas no Progresīvajā depozītā iekļauto akciju cenu kāpumā, ieguldītāji, kas veiks noguldījumus latos, saņems arī garantētos gada procentus 3% apmērā.

Pieteikties Progresīvajam depozītam “TOP 6” ieguldītāji var no 2009. gada 2. marta līdz 30. martam. Šī depozīta termiņš ir viens gads un 19 dienas. Progresīvā depozītā ieguldītāju veiktā pamatsumma ir 100% garantēta.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Anna Vilsone, SEB sabiedrisko attiecību speciāliste – 67215521, 29460576, [email protected]
Vairāk par SEB grupu Latvijā: www.seb.lv.
SEB jaunākās ziņas mobilajā telefonā: wap.seb.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses