Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

RĪGAS EKONOMIKAS AUGSTSKOLAS IZLAIDUMĀ PASNIEGS “IBS PRUDENTIA” BALVU LABĀKAJIEM ABSOLVENTIEM

Rīgas Ekonomikas augstskolas absolventu izlaidumā 2. jūnijā tiks pasniegta investīciju baņķieru sabiedrības Prudentia stipendija par labāko bakalaura darbu. Šīs augstskolas labākajiem absolventiem IBS Prudentia naudas balvu 2500 eiro apmērā pasniedz jau trešo gadu pēc kārtas.

Šogad par tās ieguvējiem starp 95 bakalaura programmas absolventiem kļuvuši Viļus Maņusis (Vilius Maniusis) un Mikants Urba (Mykantas Urba) no Lietuvas. Viņi ir autori bakalaura darbam ar nosaukumu „Īstermiņa impulss un akciju tirgus efektivitāte. Baltijas valstu situācijas izpēte”.
“Jau piecus gadus esam sadarbojušies ar Prudentia studentu prakses vietu un vieslektoru jomā,” uzsver SSE Riga prorektore Dr. Diāna Pauna: “Tātad, esam ieguvuši savstarpējo uzticību un pārliecinājušies par savstarpējo partnerattiecību kvalitāti.”

Attīsta sadarbību ar savu kadru kalvi
Papildus regulārām stipendijām šogad AS IBS Prudentia paplašinājusi sadarbību ar Rīgas Ekonomikas augstskolu (Stockholm School of Economics in Riga – SSE Riga) un kļuvusi arī par tās „Zelta sponsoru”. SSE Riga prorektore Dr. Diāna Pauna akcentē, ka “Prudentia iezīmē jaunu posmu ne tikai SSE Riga partnerattiecību veidošanā, bet kalpo arī kā lielisks piemērs uzņēmējiem Latvijā, pierādot, ka līdztekus lieliem uzņēmumiem mazie un vidējie uzņēmumi var sniegt ieguldījumu augstākās izglītības sponsorēšanā un sadarbības veicināšanā.”

„Prudentia grupas uzņēmumos strādā 13 Rīgas Ekonomikas augstskolas absolventu,” atzīmē IBS Prudentia padomes priekšsēdētājs Jānis Lielcepure: “Tādējādi turpinām attīstīt sadarbību ar vienu no labākajām mācību iestādēm Eiropā, jo konkurence par spējīgiem darbiniekiem starp investīciju bankas pakalpojumu sniedzējiem Baltijā turpina pieaugt.”

Atspēriens karjerai finansēs
2004. gadā līdzīgu apbalvojumu ieguva pašreizējais IBS Prudentia valdes loceklis un asociētais direktors Aleksandrs Lobakovs, kurš otro gadu jau pats pasniegs IBS Prudentia balvu absolventiem.“Šī ir viena no prestižākajām balvām ārkārtīgi prestižā augstskolā. Tā paver lieliskas karjeras izredzes un ir arī kārtīgs pamats turpināt izglītību,“ uzskata A. Lobakovs: “Man pašam tā savulaik bija kā atspēriens straujai karjeras izaugsmei finanšu jomā. SSE Riga spējīgākajiem absolventiem ir spīdošas perspektīvas starptautiskajā darba tirgū.”

Dr. Diāna Pauna, SSE Riga prorektore


Informācija – mediju pārstāvjiem
ir iespējams apmeklēt izlaiduma oficiālo daļu, kas notiks sestdien, 2. jūnijā no pulksten 14.00 līdz 15.30 Kongresu namā, Rīgā, K. Valdemāra ielā 5.

Papildinformācija:
SSE Riga kontaktpersona žurnālistiem – Diāna Pauna, tālr. 7015803


Fakti par IBS Prudentia
IBS Prudentia, kas daudzus gadus atbalsta Rīgas ekonomikas augstskolu, tās absolventiem ir arī viens no lielākajiem darba devējiem. To beiguši divi no trijiem pašreizējiem uzņēmuma valdes locekļiem un lielākā daļa darbinieku.

IBS Prudentia ir viena no lielākajām Latvijā strādājošajām investīciju baņķieru kompānijām. Kopš 1999. gada Prudentia finansisti ir organizējuši darījumus par vairāk nekā 400 miljoniem EUR.
IBS Prudentia ir starptautiskā investīciju banku tīkla “Global M&A” dalībniece. Tā sniedz investīciju banku pakalpojumus un finanšu konsultācijas korporatīvajiem un privātajiem klientiem - konsultācijas uzņēmumu izpirkšanas un pārdošanas darījumos, biznesa izpētē un novērtēšanā, slēgtos un publiskos akciju piedāvājumos, finansējuma un kapitāla piesaistē.

IBS Prudentia, kā arī tās asociēto un meitas uzņēmumu apgrozījums 2006. gadā bija 890 tūkstoši latu, bet pelņa 158 tūkstoši latu. Tās darbība ir licencēta un to uzrauga Finanšu un kapitāla tirgus komisija.

Papildinformācija: www.prudentia.eu
Raimonds Ločmelis, sabiedrisko attiecību konsultants (9287877; 7216834; [email protected]).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses