Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

SEB Unibanka ieguldītājiem izstrādājusi jaunu Progresīvā depozīta piedāvājumu

No 9. jūlija SEB Unibanka atklāj pieteikšanos Progresīvā depozīta trīs jauniem piedāvājumiem, kuru ienesīgums būs atkarīgs no Balkānu indeksa kāpuma, kurā ietilpst Slovēnijas, Rumānijas, Horvātijas un Bulgārijas 17 “blue chip” uzņēmumi. Progresīvā depozīta “Balkāni” termiņš būs pusotrs gads. SEB Unibankas Finanšu tirgus pārvaldes vadītājs Kristaps Strazds: “Balkānu indekss tika izvēlēts, pamatojoties uz straujo tautsaimniecības attīstības potenciālu jaunajās ES dalībvalstīs, bez tam ievērojamas ārvalstu investīcijas un ES fondu maksājumi paaugstina iedzīvotāju dzīves līmeni indeksā ietilpstošajās Balkānu valstīs.

Salīdzinoši stabila politiskā vide veicina ārvalstu investīciju turpmāku pieplūdumu, un tūrisms kā nozīmīga tautsaimniecības daļa papildu veicina iekšējā pieprasījuma kāpumu.” Šā gada 14. jūnijā SEB Unibanka saviem ieguldītājiem, kas bija veikuši ieguldījumu Progresīvā depozīta piedāvājumā “Lielā Ķīna”, deva iespēju vēl pirms termiņa beigām saņemt gan ieguldīto pamatsummu, gan peļņas procentus. No visiem strukturētajiem depozītiem, ko piedāvā Latvijas komercbankas, SEB Unibanka ir vienīgā, kas nodrošinājusi ievērojamus peļņas procentus, pārsniedzot standarta termiņdepozītu likmes, inflācijas līmeni, kā arī citu tirgus dalībnieku strukturēto depozītu līdzšinējo ienesīgumu. Uz atpirkšanas brīdi Progresīvā depozīta “Lielā Ķīna” pusotra gada peļņa bija 23%* vai 47%* (atkarībā no riska prēmijas, kas tika apmaksāta, sākotnēji veicot ieguldījumu). Ņemot vērā tirgus situāciju un finanšu analītiķu prognozes, katra Progresīvā depozīta piedāvājumā tiek izvēlēts indekss, kuram tiek piesaistīta depozīta peļņa. Indeksa vērtība tiek fiksēta termiņa sākumā un termiņa beigās. Ja termiņa beigās indeksa vērtība ir pieaugusi, ieguldītāji saņem daļu no kopējās peļņas, savukārt, ja indeksa vērtība ir kritusies vai palikusi nemainīga, ieguldītāji saņem 100% no noguldītās pamatsummas. Minimālā noguldījuma summa ir 500 eiro. Katram Progresīvā depozīta piedāvājumam ir noteikts termiņš – vidēji 1,5 -3 gadi atkarībā no piedāvājuma. * Vēsturiskais ienesīgums negarantē līdzīgu ienesīgumu nākotnē.

SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus 400 tūkstošiem uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljoniem privātpersonu Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā, Ukrainā, Krievijā un ir starptautiski pārstāvēta vēl 10 valstīs. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Papildu informācijai:
Agnese Gribuste, Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja – 67779978, 29149306 [email protected]
Vairāk par SEB Unibankas grupu: www.seb.lv  
SEB Unibankas jaunākās ziņas mobilajā telefonā: seb.lv/wap

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses