Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

UniCredit Leasing Latvijas tirgū paplašina pakalpojumu portfeli

Līdz ar nosaukuma maiņu SIA UniCredit Leasing paplašina savu pakalpojumu portfeli un līdzās industriālā līzinga pakalpojumam, klientiem piedāvā komerctransporta līzingu, piemēram, vilcēju un piekabju finansēšanu gan starptautiskiem, gan iekšzemes pārvadājumiem un plāno kļūt par nozīmīgu tirgus dalībnieku šajā segmentā, tāpat UniCredit Leasing 2007. gadā plāno trīskāršot jaunu automašīnu finansēšanas apjomus, tādējādi stiprinot savas pozīcijas Latvijas līzinga devēju tirgū.

SIA UniCredit Leasing specializācija ir tā sauktais industriālais līzings – iekārtu, tehnikas iegādes finansēšana. Kopējais industriālā līzinga portfelis 2006. gada Latvijā ļoti strauji palielinājies un sasniedzis pieaugumu par 89,9%, un, lai gan 2006. gada dati vēl tiek auditēti, arī UniCredit Leasing prognozē strauju - pat 100% apjoma pieaugumu.

Lēmums par nosaukuma maiņu tika pieņemts „HVB Leasing” pilnsapulcē 2007.gada 14. februārī. Nosaukuma maiņa stājās spēkā pēc reģistrācijas LR Uzņēmumu reģistrā 2007. gada 19. februārī.
UniCredit Leasing ir daļa no jaunās UniCredit Group, kas ir otra lielākā Eiropas finansu grupa un galvenā līzinga nodrošinātāja Centrāl-un-Austrum Eiropas tirgū. Tā ir pārstāvēta 20 valstīs, ar vairāk kā 7000 filiālēm, apkalpojot aptuveni 35 miljonus klientu. Nomainot nosaukumu tiek akcentēts - spēks un iespējas, ko “UniCredit Leasing“  piedāvā saviem klientiem.    

Kā uzsver UniCredit valdes priekšsēdētājs Jānis Buks: „Galvenais integrācijai UniCredit grupā ir starptautiskais banku tīkls, kas UniCredit Leasing klientiem varēs nodrošināt ekonomiski izdevīgākus finansēšanas noteikumus nekā to spēj piedāvāt jebkura no Baltijas reģionā strādājošām finansu institūcijām. Tas ļaus UniCredit Leasing klientiem visā Baltijā piedāvāt vispievilcīgākos un ekonomiski izdevīgākos darījumu finansēšanas noteikumus. Īpaši būtiski, industriālā līzinga jomā ir tas, ka ļoti daudz industriālo iekārtu un tehnoloģiju ražotāju mītnēs zemes ir Itālija, Vācija un Austrija, t.i. valstis, kur UniCredit grupas bankas ir valdošās bankas.”   

UniCredit Leasing Latvijā tika dibināta 1999. gadā kā Vācijas lielāko finansu institūciju Vereins- und Westbank un HVB Leasing GmbH meitas uzņēmums ar nosaukumu VereinsLeasing Riga. Vēlāk nosaukums tika nomainīts uz HVB Leasing. Uzsākot darbību Latvijā, sākotnējā uzņēmuma attīstības filozofija bija apkalpot tikai un vienīgi korporatīvos klientus, un galvenais uzsvars tika likts uz industriālās tehnikas un tehnoloģisko iekārtu finansēšanu. Tādējādi tika attīstītas un pilnveidotas tās biznesa kvalitātes, kas šobrīd, salīdzinot ar citām Latvijas līzinga kompānijām, UniCredit Leasing padara īpašu un unikālu – ļoti individuāls serviss katram UniCredit Leasing klientam, un pilnīga finansu produktu kompetence. UniCredit Leasing darbības filozofijas pamatā ir sniegt saviem klientiem individuālus finansu produktu risinājumus, ātru un individuālu servisu, mūsdienīgus tehnoloģiskos risinājumus, profesionālu kompetenci, un pievilcīgus finansēšanas noteikumus.
Plašāku informāciju par „UniCredit Leasing” Jūs varat iegūt interneta mājas lapā: www.unicreditleasing.lv

Papildus informācija:
Zanda Krastiņa
IBKK
Tālr. 7 873 075

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses