Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. decembris
Inita, Elmārs, Helmārs

"Ādažu čipsu" ražotājs ievieš tirgū jaunus čipsus ar zemāku sāls saturu

Kartupeļu čipsu Ādažu čipsi ražotājs ievieš tirgū jaunus kartupeļu čipsus EGO - ar zemāku sāls saturu, otrdien paziņoja a/s Latfood.

Čipsiem ir divas garšas - svaigu lociņu un siera-krējuma, tiem no sāniem atverams iepakojums. Čipsi ražoti no Latvijā audzētiem kartupeļiem.

EGO čipsos sāls daudzums ir mazāk nekā 1,25 grami uz 100 gramiem čipsu, un, kā apgalvo ražotājs, tādējādi tie ir čipsi ar viszemāko sāls saturu Latvijā. Latfood valdes priekšsēdētājs Valdis Blūms komentē, ka tendence samazināt sāls saturu pārtikas produktos pašlaik ir aktuāla visā Eiropas Savienībā.

Kartupeļus Latfood nodrošina gandrīz 30 Latvijas zemnieku saimniecības, un pagājušajā gadā uzņēmums no Latvijas zemnieku saimniecībām iepicis 12 000 tonnu kartupeļu. Latfood specializācija ir kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražošana. Uzņēmuma produkcija Latvijā galvenokārt tiek realizēta ar zīmolu Ādažu čipsi, bet eksporta valstīs - ar zīmolu Taffel.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses