Čipsiem ir divas garšas - svaigu lociņu un siera-krējuma, tiem no sāniem atverams iepakojums. Čipsi ražoti no Latvijā audzētiem kartupeļiem.
EGO čipsos sāls daudzums ir mazāk nekā 1,25 grami uz 100 gramiem čipsu, un, kā apgalvo ražotājs, tādējādi tie ir čipsi ar viszemāko sāls saturu Latvijā. Latfood valdes priekšsēdētājs Valdis Blūms komentē, ka tendence samazināt sāls saturu pārtikas produktos pašlaik ir aktuāla visā Eiropas Savienībā.
Kartupeļus Latfood nodrošina gandrīz 30 Latvijas zemnieku saimniecības, un pagājušajā gadā uzņēmums no Latvijas zemnieku saimniecībām iepicis 12 000 tonnu kartupeļu. Latfood specializācija ir kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražošana. Uzņēmuma produkcija Latvijā galvenokārt tiek realizēta ar zīmolu Ādažu čipsi, bet eksporta valstīs - ar zīmolu Taffel.