Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Apgalvojumi par Palink maksātnespēju ir absurdi

Veikalu IKI un Cento pārstāvošais uzņēmums Palink noraida apgalvojumus par tā maksātnespēju kā apsurdus, norādot, ka maksātnespējas pieteikumā norādītie apgalvojumi ir neatbilst patiesībai.

Saskaņā ar uzņēmuma rīcībā esošo informāciju, tiesā vērsusies fiziska persona Sergejs Guščins, kam būvniecības uzņēmums Landekss ir cedējis atsevišķas prasījuma tiesības pret Palink. "Šo lietu iespējams uzskatīt par kārtējo Landekss mēģinājumu piedzīt no Palink naudu par Landekss nepaveiktiem būvniecības darbiem," norāda Palink pārstāve Madara Āboltiņa.

Viņa norāda, ka uzņēmums ir viens no desmit lielākajiem uzņēmumiem Baltijā, tas sekmīgi darbojas mazumtirdzniecības nozarē un nākamo piecu gadu laikā gan Lietuvā, gan Latvijā kopumā uzņēmuma attīstībā paredzējuši investēt 122 miljonus latu. "Tas vēlreiz apliecina uzņēmuma maksātspēju un nopietno pozīciju Baltijas tirgū. Mēs iebilstam pret jebkādiem mēģinājumiem nomelnot uzņēmumu, tāpēc izmantosim visus iespējamos tiesiskos līdzekļus, lai panāktu, ka persona, kas iesniegusi pieteikumu par Palink maksātnespēju, atbildētu par savu rīcību un atlīdzinātu visu kaitējumu, kas nodarīts uzņēmumam un tā reputācijai," norāda Palink rīkotājdirektore Dace Zundure.

Palink kopš gada sākuma jau vairākkārt saskāries ar Landekss mēģinājumiem ar dažādiem ārpustiesas pasākumiem piespiest Palink samaksāt noteiktas naudas summas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses