Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Laikraksts: Lietuvas maizes ražotājs "Fazer Kepyklos" plāno Baltijā pirkt šokolādes fabriku

Lietuvas maizes ražotājs "Fazer Kepyklos", kas ir viens no skandināvu grupas "Fazer Group" uzņēmumiem, plāno šogad Baltijas valstīs iegādāties vienu vai vairākas šokolādes fabrikas, ceturtdien vēsta laikraksts "Kauno diena".

Kompānijas komercdirektors Mindaugs Snarskis avīzei apstiprināja, ka uzņēmums vēlas nostiprināties konditorejas izstrādājumu tirgū.

"Mēs esam gatavi iegādāties vienu vai vairākas šokolādes fabrikas, kurām ir stabila pozīcija tirgū. Fabrikā mēs gribētu ražot produktus ar savu zīmolu, kā arī turpināt pašreizējo produktu ražošanu," viņš sacīja.

Snarskis informēja, ka jau ir sāktas sarunas ar dažām saldumu fabrikām vairākās Baltijas valstīs, un prognozēja, ka darījums varētu noslēgties jau līdz šā gada beigām.

"Fazer Kepyklos" Lietuvā ražo maizi un konditorejas izstrādājumus ar zīmolu "Gardesis". Kompānija ir Lietuvas trešais lielākais maizes ražotājs, un tās ienākumi pērn bija 28,85 miljoni litu (5,9 miljoni latu) - par 10% mazāki nekā 2008.gadā.

Vienīgais "Fazer Kepyklos" īpašnieks ir Somijā, Zviedrijā, Krievijā un Baltijas valstīs strādājošais uzņēmums "Fazer Bakeries", kas ir viens no skandināvu grupas "Fazer Group" uzņēmumiem. "Fazer Group" piedāvā sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus, maizes izstrādājumus, saldumus un darbojas deviņās valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses