Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Piena pārstrādātājs "Cesvaines piens", ieguldot 800 000 latu, rekonstruēs ražotni

Piena pārstrādes uzņēmums "Cesvaines piens" jau tuvākajā laikā iecerējis sākt ražotnes rekonstrukciju, un šajā projektā paredzēts ieguldīt 800 000 latu, pastāstīja uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Dace Eglīte.

Viņa sacīja, ka projekts tiks realizēts, piesaistot Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļus un tas jau ir akceptēts Lauku atbalsta dienestā.

Eglīte klāstīja, ka patlaban ir pasūtītas ražotnei nepieciešamās iekārtas un rekonstrukcijas darbi drīzumā tikšot sākti. "Rekonstrukciju iecerēts pabeigt šā gada laikā," viņa teica un norādīja, ka ražotnes kopējā platība ir 6000 kvadrātmetru.

Ražotnes rekonstrukcijas nepieciešamību Eglīte skaidroja ar to, ka jau vairākus gadus tajā nav veiktas investīcijas, tāpēc jāuzlabo tās stāvoklis. Viņa pavēstīja, ka līdz ar jauno ražotni uzņēmums domās arī par kāda jauna produkta ražošanas sākšanu, tostarp palielinot no zemniekiem iepirktos piena apmērus par 50%. "Vēl gan nevar zināt, kā šie plāni attīstīsies, jo kopējā situācija nozarē ir neprognozējama," viņa teica.

Pērnā gada sākumā kļuva zināms, ka par "Cesvaines piena" jauno īpašnieku kļuvis "Baltic Cheese Partners". Uzņēmums 2008.gadā strādāja ar apmēram sešu miljonu latu apgrozījumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses