Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

PR: "Fazer" aicina zviedrus palīdzēt SOS Bērnu ciematam Valmierā

15. martā visā Zviedrijā ir sākusies Fazer rīkotā akcija, kuras laikā ikviens pircējs, kurš iegādājies Fazer „Guldkakor” maizi, palīdzēs SOS Bērnu ciematam Valmierā.  Akcija ilgs 3 nedēļas, un Fazer ziedos 2 kronas no katra pārdotā maizes kukulīša SOS Bērnu ciematam Valmierā, Latvijā.„Fazer un SOS Bērnu ciematu organizāciju vieno uzskats, ka bērniem ģimene ir pats svarīgākais.

Ekonomisko apstākļu dēļ daudziem bērniem Latvijā klājas ļoti smagi. Fazer kā starptautisks uzņēmums, kuram ir svarīgas ģimenes vērtības, cenšas palīdzēt tiem bērniem, kuriem nav lemts izaugt savā ģimenē. Atbalstot SOS Bērnu ciematus mēs radam iespēju šiem bērniem uzaugt ģimenē ar SOS mammu vai vecāku pāri un sajust ģimenes siltumu, kas tiem citādi tiktu liegts,”  stāsta SIA “Fazer maiznīcas” rīkotājdirektors Ivars Skrebelis. „Mēs esam priecīgi un pateicīgi par Fazer atbalstu. Sadarbība ar Fazer jau ir ilgstoša un personiska – ne tikai naudas izteiksmē, bet arī Fazer darbiniekiem ar bērniem viesojoties SOS ciematu ģimenēs. Ir ļoti patīkami sadarboties ar uzņēmumu, kurš sociālo atbildību uztver nevis kā formālu pienākumu, bet ir patiesi ieinteresēts sniegt savu ieguldījumu SOS Bērnu ciematu darbā un iesaistīties dažadās atbalsta aktivitātēs,” uzsver Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijas direktore Ilze Paleja.Vienošanās starp Fazer Grupu un starptautisko SOS Bērnu ciematu organizāciju tika noslēgta pagājušajā gada novembrī.  Tā paredz, ka Somijā, Zviedrijā un Krievijā ar dažādu produktu kampaņu palīdzību tiks vākti līdzekļi SOS Bērnu ciematiem. Tā kā Zviedrijā nav SOS Bērnu ciematu, tad visi Zviedrijā savāktie līdzekļi tiks ziedoti ciematam Valmierā, kur ar Fazer atbalstu jau ir uzbūvēta „Dumle” māja.Par Fazer Fazer uzņēmums ir izveidojies no ģimenes kafejnīcas, ko 1891. gadā Helsinkos nodibināja Karls Fazers (Karl Fazer). Pašreiz Fazer uzņēmumi piedāvā maizes produktus, saldumus un ēdināšanas pakalpojumus astoņās valstīs. Latvijā vislabāk zināmie uzņēmuma zīmoli ir Fazer, Druva, Amica, Fazer Café & Restaurant, Karl Fazer, Geisha, Dumle, Tutti Frutti. Latvijā darbojas Fazer maiznīca, 36 restorāni un kafejnīcas. Saldumu ražotne atrodas Somijā. Fazer uzņēmumu darbības pamatā ir trīs galvenās vērtības: klients, kvalitātes izcilība un komandas gars.  Fazer uzņēmumu apgrozījums 2008. gadā bija vairāk nekā 1,5 miljardi EUR, darbinieku skaits apmēram 17 000, no kuriem 520 strādā Latvijā.

Vairāk informācijas: www.fazergroup.com

Par SOS Bērnu ciematiem
Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija ir labdarības organizācija, kas nodrošina ilgtermiņa ģimenes modeļa aprūpi bez vecāku gādības palikušiem bērniem un īsteno ģimeņu stiprināšanas projektus. Latvijā divos SOS Bērnu ciematos - Īslīcē (Bauskas raj.) un Valmierā, kā arī SOS jauniešu mājās Jelgavā un Iecavā - mīlestību un drošību atraduši 143 bērni. Ģimeņu stiprināšanas projekti sniedz nepieciešamo atbalstu un palīdzību vairāk kā 500 bērniem no Valmieras, Rīgas un Olaines pagasta sociālā riska ģimenēm.

Papildu informācija: Baiba Gulbe, Fazer Komunikāciju direktore,  
mob. 29278780, e-pasts [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses