Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

PR: Latvijā darbību sāk Igaunijas lielākā koka logu un durvju ražošanas kompānija

Kopš 2008. gada jūlija arī Latvijā būs pieejama Ziemeļvalstu reģionā atzītās kompānijas „Viking Window” produkcija. Kompānijas ienākšana Latvijas tirgū liecina, ka logu un durvju ražošanas nozare Latvijā turpina piesaistīt starptautisku kompāniju uzmanību.

„Kompānija „Viking Window” pēdējo gadu laikā regulāri saņem pasūtījumus no Latvijas. Tā kā pasūtījumu skaitam ir tendence pieaugt, lēmums atvērt kompānijas filiāli šajā valstī ir likumsakarīgs. Pateicoties produkcijas kvalitātei un jaunu produktu ieviešanai „Viking Window” ir izdevies saglabāt tirgus līderpozīcijas un turpināt izaugsmi Igaunijā pat valsts ekonomikas stagnācijas laikā. Pieredze Skandināvijā, Rietumeiropā un Latvijas klientu nemitīgā interese ļauj prognozēt, ka arī Latvijā „Viking Window” produkcijai būs pieprasījums,” stāsta „Viking Window” valdes priekšsēdētājs Latvijā Tanels Kokmā (Tanel Kookmaa).

„Viking Window” ir specializējusies dāņu tipa logu ražošanā un ir viens no lielākajiem šādu logu ražotājiem Ziemeļvalstu reģionā. Dāņu tipa logu galvenā atšķirība ir vēršanas virziens – logi atverami uz ārpusi. Šāda konstrukcija nodrošina logu labāku noslēgšanos stipru vēju un vētru laikā. Tāpat šādu logu vēršanai netraucē aizkari, istabā uz palodzes saliktie puķupodi un citi priekšmeti.

Kompānija „Viking Window” Igaunijā ir dibināta 1996. gadā. Par kompānijas pamatvērtībām tika pieņemtas skandināvu koka logu un durvju ražošanas pieredze un kvalitāte. Savas darbības laikā „Viking Window” kļuvusi par lielāko nozares uzņēmumu Igaunijā un nozīmīgu tirgus dalībnieku tādās valstīs kā Norvēģija, Īslande, Īrija, Zviedrija, Dānija un Lielbritānija. Šobrīd kompānijā nodarbināti vairāk nekā 140 darbinieku, savukārt apgrozījums 2007. gadā pārsniedzis 14 miljonus EUR.

Informāciju sagatavoja aģentūra „Leo Burnett Riga”

Papildu informācija:

 Jānis Stīpnieks
„Leo Burnett Riga”
Sabiedrisko attiecību projektu vadītājs
Tālr.: +371 67333375
Mob. tālr.: +371 29296398
E-pasts: [email protected]
Tanel Kookmaa
„Viking Window”
Valdes priekšsēdētājs
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Eleving Group IPO tuvojas noslēgumam

Otrdien, 8. oktobrī, noslēgsies Latvijā dibinātās finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupas Eleving Group sākotnējais publiskais akciju piedāvājums (IPO). Investori no Baltijas un Vācijas var parakstīties u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses