Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

PR: Latvijas zāļu ražotājs SIA "Silvanols" veiksmīgi piedalījies starptautiskā izstādē "CPHI Worldwide 2009"

Latvijas zāļu ražotāja SIA „Silvanols” pārstāvji tikko atgriezušies no vadošās farmācijas nozares izstādes „CPHI Worldwide 2009”,  kas norisinājās Spānijas galvaspilsētā Madridē no š.g. 13- 15. oktobrim.

SIA „Silvanols” šajā izstādē piedalījās pirmoreiz un tās laikā uzņēmums iepazīstināja potenciālos sadarbības partnerus un citus interesentus ar uzņēmumā radītajiem  ārstniecības augu  produktiem.

SIA „Silvanols” valdes loceklis Kaspars Ivanovs: „Esam patīkami pārsteigti par lielo interesi, kura tika izrādīta izstādes laikā par mūsu uzņēmumu un produktiem. Redzam, ka pasaulē ir liela interese par inovatīviem ārstniecības augu produktiem. Izstādes apmeklētāji atzinīgi novērtēja mūsu radītos produktus un bija pārsteigti par Latvijas dabas ārstniecības augu daudzveidību un produktu kvalitāti. Gan dalība šāda mēroga izstādē, gan augošā interese par mūsu radītajiem, inovatīvajiem produktiem pierāda Latvijas uzņēmēju gatavību un spēju eksportēt pie mums radītos produktus visā pasaulē. Esam gandarīti, ka mēs, Latvijā spējam radīt produktus, kas iet vienā solī ar vadošajām farmācijas tendencēm.”

SIA „Silvanols” izsaka pateicību LIAA (Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrai) un LAĶĪFA (Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmumu asociācijai) par sadarbību un iespēju piedalīties izstādē.

„CPhIWorldwide" ir vadošā izstāde farmācijas jomā pasaulē, kurā piedalās ķīmijas un farmācijas nozaru pārstāvji no visas pasaules. Šogad izstādē piedalījās vairāk kā 1800 ķīmijas un farmācijas uzņēmumu no 125 valstīm.
Kopā ar SIA „Silvanols” izstādē Latviju pārstāvēja arī tādi lielākie farmācijas uzņēmumi kā AS „Grindeks”, SIA „Pharmidea” un SIA „Grand Synthesis Latvia”.

Par uzņēmumu:

SIA Silvanols ir farmācijas uzņēmums, dibināts 1994. gada decembrī. No 2006. gada SIA Silvanols  savu darbību veic jaunā, modernā ražotnē. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir daudzveidīga pielietojuma oriģinālproduktu izstrāde un ražošana izmantojot tikai dabiskas izejvielas. SIA Silvanols piedāvājumu veido vairāk nekā 50 produkti 11 produktu grupās –saaukstēšanās slimību ārstēšanai un profilaksei, imunitātes stiprināšanai, nervu sistēmas, sirds asinsvadu sistēmas stiprināšanai, kāju vēnu veselībai, u.c. SIA Silvanols ražoto produktu sastāvā ietilpst tikai augstvērtīgas un dabiskas vielas, kas galvenokārt augušas tepat Latvijā.
Uzņēmums savā darbībā izmanto tikai mūsdienīgas starptautiskās prakses tehnoloģijas.
Šobrīd uzņēmuma produkcija tiek eksportēta arī uz Lietuvu, Igauniju un Azerbaidžānu.

Vairāk informācijas:  www.silvanols.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses