Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Jaundibināmo AquaRiga vadīs Ineta Zalāne

No deviņiem pretendentiem jaundibināmā uzņēmuma SIA AquaRiga valdes locekļa amatam izvēlēta Ineta Zalāne, informē SIA Rīgas ūdens pārstāvis Arturs Mucenieks.

I.Zalāne beigusi Latvijas Universitāti Tiesību zinātņu specialitātē un darba pieredzi guvusi vairākos vadošos amatos lielos uzņēmumos.

Paredzēts, ka uzņēmuma AquaRiga valdē būs tikai viens valdes loceklis. SIA AquaRiga nodarbosies ar dzeramā ūdens fasēšanu un realizāciju. Dzeramo ūdeni paredzēts iegūt no SIA Rīgas ūdens īpašumā esošajām ūdensgūtvēm. Saskaņā ar SIA Rīgas ūdens izstrādāto biznesa plānu, AquaRiga iegūtā peļņa ļaus kompensēt radušos zaudējumus, kas uzņēmumam ik gadu rodas ievērojamā ūdens patēriņa samazinājuma rezultātā, kā arī turpināt ūdens un kanalizācijas infrastruktūras atjaunošanu pilsētā, tajā pašā laikā saglabājot rīdziniekiem iespējami zemāko ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifu.

Uzņēmuma pamatkapitālā tiks ieguldīti 105 000 latu un paredzēts, ka desmit gadu laikā AquaRiga gūs 4,6 miljonu latu lielu peļņu. Fasēto ūdeni kapitālsabiedrība sākotnēji plāno realizēt deviņos primārajos mērķa tirgos - Lietuvā, Igaunijā, Baltkrievijā, Krievijas ziemeļrietumu reģionā, Somijā, Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā un Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Joprojām dārgi

Priekšā ļoti izaicinošs uzdevums, lai uzlabotu airBaltic finanšu stāvokli.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses