Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

papildināta (15:57) - Tiesa lemj Draugiem TV aizliegt retranslēt kanālu TV3

Šā gada 4.janvārī Rīgas rajona tiesa uzlika par pienākumu SIA _Draugiem TV _pārtraukt un aizliegt retranslēt kanālu TV3, portālu Diena.lv informēja _TV3 Latvia _pārstāve Marta Zandersone.

M.Zandersone skaidroja, ka šāds lēmums piemērots kā pagaidu aizsardzības līdzeklis civillietā, ko ierosināja tiesa pēc TV3 Latvia prasības par kanāla TV3 neatļautas retranslācijas pārtraukšanu, jo "TV3 ticis patvaļīgi iekļauts Draugiem TV".

"Mūsu līgumi ar programmu īpašniekiem precīzi nosaka, kā un kur mēs tās drīkstam izplatīt. Uzņēmums ir atbildīgs par līgumu godprātīgu izpildi. Ja programmas tiek izplatītas savādāk, kā ir uzskaitīts šajos līgumos, autortiesību īpašnieki var vērst prasību pret TV3. Mēs paļaujamies uz to, ka Draugiem TV pildīs tiesas lēmumu," sacīja TV3 Latvia ģenerāldirektore Baiba Zūzena.

Iepriekš TV3 Latvia mēģināja panākt labprātīgu retranslācijas pārtraukšanu ārpustiesas ceļā. Tiesas lēmums nav pārsūdzams.

Kā portālam Diena.lv atzina Draugiem.lv pārstāvis Jānis Palkavnieks, uzņēmums pirmdien saņēmis tiesas lēmumu un to labprātīgi pildīs, šīs dienas laikā izņemot TV3 no Draugiem Tv piedāvājuma klāsta.  

Jau ziņots, ka pagājušā gada 11.novembrī Latvijā populārais portāls Draugiem.lv nāca klajā ar savu jaunāko piedāvājumu – interneta televīziju Draugiem TV. 

(pievienotas pēdējās 2 rindkopas) 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paaudzes krāj atšķirīgi

Pēdējos gados Baltijas valstīs privātpersonu veiktie investīciju apjomi ir auguši gan ieguldītāju skaita, gan iemaksāto apjomu ziņā. Investīciju jomā paaudžu izvēlēs gan pastāv būtiskas atšķirības.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses