Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Kurš teicis, ka jābūt tikai vienam kaķim? © DIENA(9)

Cilvēki apgalvo, ka kaķi mīl siltumu, baidās no slapjuma, ir brīvdomīgi - kur grib, tur iet un dienas lielāko daļu guļ. Taču svarīgas arī nianses. Komponista Pētera Vaska un viņa dzīvesbiedres režisores Dzintras Gekas divstāvu mājā ar plašo dārzu kaķi bijuši vienmēr. Pašreizējie peļu junkuri Pekonens un Princis papildina pieredzi ģimenes uzkrātajās fundamentālajās zināšanās par kaķiem. Galvenā atziņa - nav divu vienādu kaķu ne pēc rakstura, ne pēc izskata.

Padoms: Uzliec katlam vāku un ietaupi!(3)

Gatavojot ēdienu, katliņi un pannas vienmēr ir jālieto ar vāku, pretējā gadījumā daļa elektroenerģijas vai gāzes tiks patērēta gaisa, nevis ēdiena sildīšanai.

Konkursa Kas notiek? pērles: Latvija uz Ķīnu eksportē govju asaras © DIENA(14)

Laikraksta Diena zināšanu pārbaudes konkursā 9. klašu skolēniem Kas notiek? šogad uzvaru svinēs 121 skolēns. Konkurss šogad pārsteidza ar īpaši āķīgiem jautājumiem par aizvadītā gada notikumiem Latvijā un pasaulē un lika padomāt un atcerēties ne tikai pašiem devītklasniekiem, bet arī viņu audzinātājām un individuālajiem spēlētājiem.

FOTO: Vējonis Siguldā iejuties bobslejista ādā(38)

Valsts prezidents Raimonds Vējonis piedalījies vēl nebijušās bobsleja sacensībās Latvijā, mērojoties spēkiem ar TV raidījumu un pasākumu vadītāju Renāru Zeltiņu. Sacensību rezultātu būs iespējams uzzināt jau piektdienas vakarā LTV1 raidījumā Vakars ar Renāru Zeltiņu plkst. 21:15, savā Facebook kontā informē Valsts prezidenta kanceleja.

Spotify atklāj visu laiku spēlētāko dziesmu

Mūzikas straumēšanas pakalpojums Spotify atklājis, ka visvairāk spēlētā dziesma tā pastāvēšanas vēsturē esot grupas Major Lazer hits Lean On, vēsta laikraksts The Guardian.